ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ  — Η δυνατότητα μετατροπής κυκλοφορούντων αυτοκινήτων προκειμένου να λειτουργούν και με φυσικό αέριο θεσμοθετείται με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών Μιχ. Παπαδόπουλου.

  — Μέχρι σήμερα, η δυνατότητα κυκλοφορίας αυτοκινήτων με φυσικό αέριο επιτρεπόταν μόνο για τα αυτοκίνητα που εκ κατασκευής έφεραν τέτοιο σύστημα καύσης και κίνησης.

  — Η τοποθέτηση συσκευών φυσικού αερίου θα γίνεται από εξουσιοδοτημένα συνεργεία και εξουσιοδοτημένους τεχνίτες αερίων, ο δε έλεγχος των εξαρτημάτων τοποθέτησης από τα ΚΤΕΟ.

  — «Με τη συγκεκριμένη ρύθμιση, η οποία αποτελούσε πάγιο αίτημα των πολιτών, σε συνδυασμό και με την δυνατότητα κατασκευής αμιγών ή μικτών πρατηρίων πώλησης φυσικού αερίου, ολοκληρώθηκε όλο το κανονιστικό πλαίσιο της εισαγωγής του φυσικού αερίου στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Ελλάδα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο υποδομών, τονίζοντας πως «αποτέλεσμα των ρυθμίσεων αυτών είναι αφενός η εξοικονόμηση ενέργειας και αφετέρου η μείωση του κόστους των μετακινήσεων».

  — ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Θα τρελαθούμε σίγουρα!!!!! Εδώ και αρκετά χρόνια, έχουν στηθεί συνεργεία τοποθέτησης συσκευών και συστημέτων υγραεριοκίνησης αυτοκινήτων, απ΄άκρου εις άκρον της χώρας… Εδώ και πολλά χρόνια, κυκλοφορούν ελεύθερα, συμβατικά βενζινοκίνητα αυτοκίνητα, στα οποία προστέθηκε εκ των υστέρων υγραεριοκίνηση…. Εδώ και πολλά χρόνια, πωλούνται μετατραπέντα ΚΑΙ με υγραεριοκίνηση αυτοκίνητα ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΝΟΜΙΜΑ!!!!!!  Ολα αυτά γίνονται μέχρι σήμερα παράνομα?????
Μήπως κρύβουν φορολογική παγίδευση του αγοραστικού κοινού, όπως έγινε με τα δήθεν κίνητρα, για τοποθέτηση αερίου στα σπίτια?????? Μήπως κρύβονται νέες μίζες στο κράτος των διεφθαρμένων κυβερνητών?????

3 Comments

  • Ο/Η ΕΜΜ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ λέει:

    Όχι αν δεν το ξέρετε μας έβαλε χοντρο κολόχερο η EU γιατι τα οχήματα φισικού αερίου/υγραερίου πρέπει να θεορούνται ΥΒΡΙΔΙΚΑ με ότι συνεπαγετε για ΥΒΡΙΔΙΚΑ Οχήματα

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

    ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!!!!

  • Ο/Η nikos λέει:

    Αλλο υγραεριο και αλλο φυσικο αεριο. Μεχρι τωρα υπηρχε σχετικος νομος για τη νομιμη μετατροπη σε υγραεριο. Με το νεο νομο θα ειναι δυνατη και η μετατροπη σε φυσικο αεριο.

Απάντηση