ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ -ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΠΟ GOOGLE BLOGGER  — Χθες το βράδυ, βρήκα το παρακάτω γράμμα, σταλμένο από τον φίλο μου “ΟΡΙΖΟΝΤΑ”

  — Αγαπητοί φίλοι .

  — Σήμερα κατόπιν της ανάρτησης μας (αναμεταβίβαση) Η δίκη αυτών των δικαστών, θα πρέπει να παραδειγματίσει ολόκληρο τον πλανήτη

  — διαπιστώσαμε ότι η google κατάργησε το ιστολόγιο μας ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ αναφέροντας ότι “Ανταποκρινόμενοι σε νομικό αίτημα που υποβλήθηκε στην Google”…. ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ 
   — Είναι γνωστό ότι ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ήταν τα τελευταία μνημονιακά χρόνια, και συγκεκριμένα από το 2011 έως και σήμερα ένα καθολικά “αιρετικό” ιστολόγιο. 
   — Είναι επίσης βέβαιο ότι ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ δεν ήταν το μοναδικό καταγγελτικό και αιρετικό αντικυβερνητικό αντιμνημονιακό blogg και φυσικά δεν διεκδικούμε την μοναδικότητα. 
   — Αγαπητοί συνάδελφοι θα ζητήσουμε την συμπαράσταση σας  σε αυτήν αισχρή επίθεση που δέχθηκε ο ιστοχώρος μας.
   — Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι  από σήμερα θα κατασκευάσουμε μια ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ  για να ξανα βγούμε στον ‘αέρα’ του διαδικτύου .
   — Κατόπιν της ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ θα θέλαμε να ενημερώσετε το κοινό για την επαναλειτουργία μας…

  — Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμπαράσταση σας

  — σσ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μετά τιμής
ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
“ΟΡΙΖΟΝΤΑ” είμαστε όλοι μαζί σου, γιατί σχεδόν όλοι έχουμε περάσει από τη νεοφασιστική λεπίδα της google-blogger.
Ως προς την ανάρτηση που αναφέρεις ως αφορμή, έχω τις επιφυλάξεις μου, γιατί λογικά, πρώτα θα έπρεπε να είχαν στραφεί κατά της “πηγής” κάτι που δεν έγινε. Επίσης, τα “νομικά αιτήματα” θέλουν χρόνο για να υλοποιηθούν, οπότε πάμε πολύ πίσω σε άλλη ή άλλες αναρτήσεις.
Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι οι νεοφασίστες της google-blogger, βαφτίζουν “νομικά αιτήματα” όχι τις δικαστικές παρεμβάσεις, αλλά απλές επιστολές δικηγόρων (ή ενώσεις δικηγόρων που εκπροσωπούν ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ αμφίβολης νομιμότητας), οι οποίοι ΟΥΔΕΠΟΤΕ απευθύνονται στα ιστολόγια, για διόρθωση σφαλμάτων!!!!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

1 Comment

  • Ο/Η karavaki λέει:

    Η αδυναμία (αντίφαση) στο σχόλιο του Ορίζοντα είναι ότι δέχεται ως αληθή την πληροφόρηση τύπου “google” (βλ. κακό Ερντογάν). Κατά τα άλλα, είναι έτσι και (πολύ) χειρότερα.

Απάντηση