ΒΟΔΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ  — Ο Θεός να μας έχει γερούς, να μη νιώθουμε την ανάγκη να ξαπλώσουμε είτε από νόσο του Αδωνάϊ, είτε από υπερκόπωση.

  — Πας να ξαπλώσεις και βρίσκεσαι περικυκλωμένος από επικίνδυνους σεφ και παραμάγειρους στη γη, στον αέρα και στον ατμό της βλακείας τους. Στριφογυρίζεις στο κρεβάτι ανήμπορος, στριφογυρίζουν κι΄ αυτοί, κι΄ αυτές και τα μυστήρια της κατσαρόλας.

  — Συμβαίνουν τόσα φρικτά και γκραγκινιόλικα, που αρχίζεις να τρομοκρατείσαι και να προσεύχεσαι μη και βρεθείς στα νύχια τους…. Αν σε τσακώσουν τη μπούτσισες…

  — Το τι τράβηξαν κάτι βασανισμένα θράψαλα δε λέγεται… Να πώ για τις χούφτες το αλάτι το χοντρό??? Για το ένα μπουκάλι κέτσαααπ σε μια τηγανιά θράψαλα??? Τις άσχετες πρασινάδες για να σπάσουν το κόκκινο του κέτσαααπ???? Και πολλά άλλα ακανόνιστα…. Άσχετα, σαν παράπλευρες απώλειες!!!!

  — Προς το τέλος, έδωσα ρέστα και ξέχασα, ακόμα και πως τηγανίζουν αυγά μάτια…..

  — Ο μπρατσαράς με τα τατουάζ, βαδίζει καμαρωτός προς το ντουλάπι, για να φέρει, “σπιτικιά” σούπα βόδι σε κύβους, γνωστής εταιρείας παρασκευής χημικών ιδιοσκευασμέτων!!! ΝΑΙ ο φούστης… Στη βραστερή με το κέτσαααπ τηγανιά με τα θράψαλα (αποτυχημένα καλαμάρια) έριξε για νοστημιά 4-5 κύβους …βοδινό!!!!! Αφού τα δοκίμασαν με χαμόγελο, για να γράψουν στο γυαλί, ο ίδιος κόπανος είπε και τη μακακία-επίλογο: ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ!!!!!!!

  — Έτσι είπε το βόδι και σηκώθηκα μετανιωμένος που τόλμησα να ξαπλάρω…..

Απάντηση