GOOGLE 2  — Όπως γνωρίζουμε, στη θέση του ιστολογίου http://tolimeri.blogspot.gr/,  εμφανίζεται πλέον το λογότυπο του Blogger της Google, με την ειδοποίηση “Ανταποκρινόμενοι σε νομικό αίτημα που υποβλήθηκε στην Google, καταργήσαμε αυτό το ιστολόγιο. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το εν λόγω αίτημα στη διεύθυνση ChillingEffects.org.”

  — Όπως ήδη έχω πει, αυτό σημαίνει, ότι απαιτείται κάποιος χρόνος για να κλείσει η Google κάποιο ιστολόγιο, οπότε, το κλείσιμο του πατριωτικού και αγωνιστικού ιστολογίου “ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ” δεν μπορεί να έχει σχέση με την πρόσφατη ανάρτηση, περί επιθυμίας να δικαστούν και δικαστές μετά την απελευθέρωση από τη σημερινή κατοχή, η οποία σημειωτέον ήταν… αναδημοσίευση από φιλικό ιστολόγιο.

  — Το λινκ που δίνει για πρόστυχη δικαιολογία η αμαρτωλή και φασιστική Google, μου ήταν μέχρι τώρα άγνωστο και η έμφυτη περιέργια με έσπρωξε να αναζητήσω πληροφορίες.

  — ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΜΕ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ “ΦΟΙΤΗΤΕΣ” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η…… GOOGLE, ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ” ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!!! ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ….GOOGLE!!!!!! ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ….

  — Το πιθανότατο σενάριο για “ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ” είναι ότι του έκλεισαν το στόμα για την γενική πατριωτική του στάση, ισχυριζόμενοι “κάποιοι” για παραβίαση …Copyright!!! Μπορεί πχ να είχε ανεβάσει φωτογραφίες ή βίντεο που δεν ήταν δικά του, σε δικά του κείμενα ή σε ειδησεογραφικά που ίσως ήταν δικά τους… ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ η Google έχει την ευχέρεια να τα μπλοκάρει και να μην φαίνονται!!!!!!
Κάποια στιγμή, κάποιος “αμερικάνος φοιτητής” νομικής (ή άλλης σχολής με ειδίκευση στα Copyright) θα γράψει κάτι στο λινκ http://www.chillingeffects.org/notice.cgi?sID=1747238  άγνωστο πότε, καταγγέλοντας αόριστα κλοπή δικαιωμάτων …τρίτων!!!!

   — Η περιγραφή στη συγκεκριμένη ανάρτηση http://www.chillingeffects.org/notice.cgi?sID=1747238 (που επικαλείται η Google) είναι τόσο γενική και χοντροειδέστατη, από την ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΤΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ “ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ.” Στο ίδιο χονδροειδέστατο στυλ, είναι οι περισσότερες αναρτήσεις σε αυτήν την κατευθυνόμενη από χρηματοδότες ιστοσελίδα “φοιτητών.”

   — Το πλέον ΟΞΥΜΩΡΟ είναι, ότι σε αυτό το σάητ ποστάρει και η ίδια η….  Google (και άλλοι πάροχοι ιντερνετικών υπηρεσσιών) τέτοια ζητήματα, και ξεκινά με αυτή την αθλιότητα το ξύλωμα ιστοσελίδων!!!!!!

  — ΔΗΛΑΔΗ, κάποια κυβέρνηση ή κάποιος ιδιώτης επιχειρηματίας, ζητάει ΠΑΡΑΝΟΜΑ να κατέβουν σελίδες λόγω copyright και το Google τα κατεβάζει, ΑΦΟΥ προηγουμένως, κάποιες φορες “διαμαρτύρεται” το ίδιο, δημοσιεύοντας τις “επιστολές” που έλαβε ώστε να “δικαιολογεί” το φασιστικό  κατέβασμα, όπως έγινε και με ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ.

Όμως αν ένας πραγματικός παραγωγός δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας, θέλει να το προστατεύσει, προληπτικά μπορεί να κάνει τα παρακάτω εφικτά:

1.– Να δημοσιεύσει περίληψη της δήθεν πνευματικής ιδιοκτησίας και να ζητά δημοσίως ανταλλάγματα-αμοιβές, για το όλον περιεχόμενο.

2.– Να κλειδώσει τις εικόνες, τα βίντεο και τα κείμενα με περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας, ώστε να μην είναι αντιγράψιμα  και όταν επιχειρείται η “παράνομη” αντιγραφή, να βγαίνει και η σχετική απαγορευτική για αντιγραφή προειδοποίηση.

3.– Να απευθύνεται ο “παραγωγός” στον μη νόμιμο χρήστη ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΝ δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας του, και να απαιτεί το κατέβασμα τέτοιου υλικού.

4.– Να ζητά από τη πολιτικά φασιστική και υποκριτική Google, να κατεβάζει μόνο τις αναρτήσεις τυχόν τέτοιου διεκδικούμενου περιεχομένου, αφού πρώτα ο φερόμενος ως θιγόμενος, της αποδείξει τις πρωτιές που επικαλείται!!!! και όχι συλλήβδην ολόκληρη την ιστοσελίδα!!!!

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ή ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΘΙΓΟΜΕΝΟ” ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ GOOGLE, ΤΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ:

Η «google-blogger» με νεοφασιστική διαδικασία, κατήργησε απροειδοποίητα «ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ»

1 Comment

  • Δίκαιη η οργή σου, όπως όλων μας άλλωστε, αλλά άλλους έπρεπε να πάρουν τα «σκάγια». Η Google μετά την πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (άνοιξη 2014), γνωστή ως «the right to be forgotten», είναι υποχρεωμένη να κλείνει οποιαδήποτε ιστοσελίδα ύστερα από αίτημα οποιουδήποτε Ευρωπαίου πολίτη, ο οποίος θα θεωρούσε το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ως προσβλητικό για τον ίδιο. Πρόκειται για μία απόφαση-σόκ, η οποία θυμίζει άλλες εποχές, και στην οποία αρχικά η Google αντέδρασε (δεν την συνέφερε από πολλές απόψεις), αναγκάστηκε όμως να συμμορφωθεί υπό την απειλή της εκδίωξης της από την Ευρώπη λόγω μη συμμόρφωσης της στην ευρωπαϊκή νομοθεσία. Να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή αφορά μόνον την Ευρώπη. Οι κατεβασμένες ιστοσελίδες θα είναι ορατές σ’ όλον τον υπόλοιπο πλανήτη. Στο Διαδίκτυο μπορείς να βρεις άφθονο υλικό πάνω στο θέμα αυτό («the right to be forgotten»), και εάν θέλεις μπορείς να δεις το δικό μου βραχύ, πλην καυστικό σχόλιο στο ιστολόγιο μου.
    Η απόφαση αυτή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δημιουργεί νέα δεδομένα στην διάδοση των ιδεών και της πληροφορίας, καθώς θέτει σοβαρούς φραγμούς στην ελευθερία της πληροφόρησης. Πρόκειται για έναν νέου τύπου ολοκληρωτισμό, τον οποίο ήδη βιώνουμε εμείς οι ίδιοι στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Εφεξής οι bloggers, είτε αυτοί φιλοξενούνται από την Google είτε από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, θα κάνουν την δουλειά τους με την μόνιμη και αόρατη απειλή της ανά πάσα στιγμή απομάκρυνσης μιας συγκεκριμένης ιστοσελίδας ή ακόμη και ολοκληρωτικού κλεισίματος του ιστολογίου τους. Και μάλιστα χωρίς να ξέρουν από πού τους ήρθε, ποιό είναι το περιεχόμενο του αιτήματος του «θιγόμενου», και συνεπώς χωρίς να έχουν την δυνατότητα να δώσουν κάποια απάντηση προκειμένου να υπερασπίσουν τους εαυτούς τους. Πλήρης δηλαδή καταπάτηση των στοιχειωδέστερων ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Παρά τις αποφάσεις τους, όμως, εμείς θα συνεχίσουμε. Ό,τι έχει ρίζες στην κοινωνία δεν πολεμιέται με αστυνομικά ή κατασταλτικά μέτρα. Αυτό τουλάχιστον διδάσκει η ιστορία. Φραγμούς στην ελευθερία της σκέψης δεν πρόκειται να βάλουμε. Άλλωστε μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια.

Απάντηση