Η Αγιά-Σοφιά δεν Τούρκεψε ακόμα…..

5 Ιουνίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ -ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ  — ….Σταυρό στο ένα χέρι κρατά, στο άλλο της κοντάρι, και ακόμα δεν την πάτησε αγαρηνό ποδάρι.

  — Η Ιστορική Ιερά Μονή Εσφιγμένου τάσσεται υπέρ της παρακάτω πρωτοβουλίας για την συλλογή υπογραφών για την μη μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί. Προσθέτοντας αρχικά τις 130 υπογραφές, του καθηγούμενου της Αρχιμανδρίτου κ.κ. Μεθοδίου και των μοναχών της. Επιπλέον ενημερώνει ότι για αυτό τον σκοπό παρακαλεί το ποίμνιο να προσθέσει την υπογραφή του ως προς τον αγώνα αυτό. Καθώς επίσης ότι σε οποιανδήποτε μελλοντική πρωτοβουλία για τον αγώνα υπεράσπισης του Ελληνορθόδοξου χαρακτήρα της Αγίας Σοφίας δηλώνει προκαταβολικά παρούσα!

  — Ο αγώνας αυτός δεν είναι ενός, αλλά όλων μας

  — Πρωτότυπο Ενημερωτικό Δελτίο:

  — ΠΑΝΟΡΑΜΑ 98.4 Fm

  — ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

  — Θέμα: ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 98,4 ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ TRAVEL MAGAZINE KAI TOY ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

  — Εκστρατεία για τη συγκέντρωση υπογραφών, ώστε να αποφευχθεί  η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, όπως επιθυμούν ορισμένοι κύκλοι στην Τουρκία, ξεκινά ο ραδιοφωνικός σταθμός ΠΑΝΟΡΑΜΑ 98.4 και τα περιοδικά ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & TRAVELmagazine από την Θεσσαλονίκη.

Καθημερινά, 8-10 το πρωί στην εκπομπή του Αλέκου Παπαδόπουλου θα γίνονται σχετικές αναφορές και συνεντεύξεις με διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους χώρους για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

  — Όσοι επιθυμούν να υπογράψουν το αίτημα για τη μη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος, μπορούν να στείλουν email στο

[email protected]ή στο [email protected]ή στο [email protected]

Όλα τα email θα πρέπει να έχουν και ονοματεπώνυμο, για να καταμετρηθούν ως υπογραφές, οι οποίες θα αποσταλούν -και ηλεκτρονικά και δια της διπλωματικής οδού- προς τον πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

  — Παρακαλούμε το παρόν μήνυμα να προωθηθεί σε όσους το δυνατόν περισσότερους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:

Τηλ. 2310243984, κιν. 6975879720

Αλέκος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος 

Αναρτήθηκε από Ιερά Μονή Εσφιγμένου

Απάντηση