ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ προς ΘΕΟΧΑΡΗ: “Σε σκότωσα γιατί σε αγαπούσα!!!”

6 Ιουνίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΓ ΕΣΟΔΩΝ 2   — Ο Υπουργός Οικονομικών (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ) ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης, για προσωπικούς λόγους, του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη Θεοχάρη, τον οποίο ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στο Υπουργείο Οικονομικών.

  — Ο κ. Θεοχάρης ανέλαβε την ηγεσία της ΓΓΔΕ, η οποία ήταν ακέφαλη για χρονικό διάστημα πλέον του έτους, στην κρισιμότερη χρονική στιγμή και στο αποκορύφωμα της δημοσιονομικής κρίσης, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες.

  — Ο Υπουργός κ. Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε ότι «Ο κ. Θεοχάρης με τις προσπάθειές του στήριξε καθοριστικά τη φορολογική μεταρρύθμιση και τους στόχους της Κυβέρνησης κατά την τελευταία διετία  με ήθος, αίσθημα ευθύνης και ακεραιότητα. Κλήθηκε να ανορθώσει τη φορολογική και τελωνειακή διοίκηση εκ του μηδενός, ξεκίνησε ριζικές μεταρρυθμίσεις θέτοντας τις βάσεις για μία σύγχρονη, ανεξάρτητη και αποτελεσματική λειτουργία της. Το σημαντικότερο, τα έκανε όλα αυτά επιδεικνύοντας σταθερά αποτελέσματα, υπερβαίνοντας συστηματικά όλους τους τεθέντες στόχους, πράγμα που αποτυπώθηκε στα θετικά αποτελέσματα του προϋπολογισμού.

  — Τον ευχαριστώ θερμά και εύχομαι καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του». Με αγάπη, αυτός που τον…. διόρισε!!!!!!

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Το θέμα του διορισμού, του Χάρη Θεοχάρη, στη θέση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων, ήταν εκ γεννέσεως γελοίο και έγινε γελοιοδέστερο, όταν ο ίδιος ο Χάρης Θεοχάρης εξ αρχής, σε μια ημερίδα, δήλωσε δημόσια ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!!!!!! Αυτό λέει πολλά, γιατί τον διάλεξαν και τον κάρφωσαν στη συγκεκριμένη καρέκλα και λέει, ότι σε μια ευνομούμενοι χώρα, θα έπρεπε να πάνε σπίτι τους, οι πολιτικοί αλήτες που τον διόρισαν σε αυτή τη θέση. Θέμα χρόνου ήταν η εκδίωξή του.
Και μη πιστεύεται το πολιτικό κάθαρμα που τον διόρισε και τον απέλυσε μόλις επέστρεψε από τις Βρυξέλλες, πως τάχα οι Βρυξέλλες στεναχωρήθηκαν για την εκδίωξη του ΑΣΧΕΤΟΥ Θεοχάρη…. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Ο ξενόδουλος Στουρνάρας, γύρισε με έγκριση από τα αφεντικά του για μια τέτοια κίνηση, πριν ακολουθήσει ο ίδιος και ίσως τον πάρει μαζί του για παροπλισμό!!!!
ΤΕΛΟΣ, η απόλυση του ΑΣΧΕΤΟΥ, βάζει ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στον μύθο του πρωτογενούς ή όποιου άλλου πλεονάσματος!!! Κρίμα τα τόσα πανηγύρια που έχει κάνει η χούντα Μπενάκη-Μπενιζέλου και διώχνουν αυτόν που το πέτυχε….

Απάντηση