ΘΡΑΚΗ -DEB -ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ  — Παραθέτουμε στη συνέχεια από τα “ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ” την ανακοίνωση που έβγαλαν οι τουρκόψυχοι του DEB με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα, προφανώς όχι για να δώσουμε βήμα και προβολή στο βρώμικο ρόλο τους…
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ???

  — Το κάνουμε για να δει ο αναγνώστης τον ύπουλο όσο και θρασύ τρόπο με τον οποίο επιχειρεί η τσογλαναρία της τουρκικής γιάφκας στην Κομοτηνή να οικειοποιηθεί και ουσιαστικά να ενσωματώσει στην τουρκόψυχη συμμορία τη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής. Πρόκειται για μια βρώμικη τακτική μέσα από την οποία, η συντονισμένη προσπάθεια της Αγκυρας που αποσκοπεί στο να καπελώσει συνολικά το μουσουλμανικό στοιχείο της Θράκης – και όχι μόνο –  γίνεται πλέον και απροκάλυπτα.

  — Είναι δε τόσο το θράσος της τσογλαναρίας του προξενείου, που δε διστάζουν ακόμη και να απειλούν όσους τολμούν να αποκαλύψουν τα βρώμικα σχέδιά τους.

  — Και όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που ο πολιτικός ουρακοταγκισμός στην Αθήνα χτυπάει κόκκινο. Οι αθλιότητες με τη Σαμπιχά… Ο ανύπαρκτος ΥΠΕΞ Βενιζέλος που νοιάζεται μόνο για το προσωπικό πολιτικό του τομάρι… και η μακαριότητα των απαθέστατων, αντί να οδηγήσει σε αυτεπάγγελτες διώξεις τους πρωταίτιους, και μόνο με την έκδοση της παρούσας ανακοίνωσης, μεταρέπει τους πάντες σε θεατές μιας επικίνδυνης κλιμάκωσης με απρόβλεπτες προεκτάσεις.

  — Δείτε τι λέει η ανακοίνωση που ακολουθεί και αποφασίστε ποιά μοίρα πρέπει να επιφυλάσσετε στους πολιτικούς τενεκέδες του κοινοβουλίου, που οι μισοί ασχολούνται με την αναβίωση του σοσιαλδημοκρατικού εκτρώματος και οι άλλοι μισοί με την πολιτική σωτηρία του δηλωσία.

  — Ακολουθεί η ανακοίνωση

Μετά την επιτυχία του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ- DEB) στις ευρωεκλογές, έλαβε χώρα μεγάλος αριθμός ειδήσεων και σχολίων στα τοπικά και εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για το αποτέλεσμα και το μήνυμα που έστειλε το ΚΙΕΦ – DEB και ο ψηφοφόρος.
Είναι ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο η ύπαρξη ανθρώπων που προσπαθούν να κατανοήσουν με τρόπο ακριβή και αδιατάρακτο το μήνυμα που έδωσε στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 η Μειονότητα Δυτικής Θράκης και την εκλογική νίκη του ΚΙΕΦ, όμως είναι λυπηρό και προκαλούν ερωτηματικά η ύπαρξη ειδήσεων και σχολίων στα μέσα ενημέρωσης, που δεν θέλουν να κατανοήσουν το μήνυμα, τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις της κοινωνίας μας και τα στρεβλώνουν.
ΘΡΑΚΗ -DEB -ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ 1Θα θέλαμε να επαναλάβουμε άλλη μια φορά ότι, το ΚΙΕΦ και η Μουσουλμανική Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης δεν είναι μια απειλή και κίνδυνος για την χώρα μας την Ελλάδα, αλλά είναι πλούτος αυτής της χώρας. Εμείς δεν είμαστε η δύναμη διχασμού αυτής της χώρας και της περιοχής, αλλά είμαστε ένα πολιτικό κόμμα που πιστεύει στις αρχές του δημοκρατικού αγώνα.
Αντί να γίνει προσπάθεια να εντοπισθούν τα κοινωνικά αίτια της μεγάλης στήριξης των μειονοτικών ψηφοφόρων που άσκησαν το δημοκρατικό τους δικαίωμα, υποστηρίζοντας το ΚΙΕΦ, η παραγωγή καταστροφικών ειδήσεων και σεναρίων για την χώρα και την περιοχή μας, με σκοπό να ενοχοποιηθεί και να στοχοποιηθεί η μειονότητα, δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από την καταστροφή της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η στοχοποίηση του ΚΙΕΦ και της Μουσουλμανικής Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης με ισχυρισμούς που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα είναι τουλάχιστον απαράδεκτη. Παρακολουθούμε με θλίψη και σκεπτικισμό τις τελευταίες μέρες, μερίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης να προβαίνουν σε έναν αγώνα λάσπης και συκοφάντησης με παράλογες κατηγορίες και ισχυρισμούς κατά του ΚΙΕΦ και φυσικά του μειονοτικού ψηφοφόρου που έδωσε μεγάλη ώθηση στο κόμμα μας στις ευρωεκλογές.
Αυτοί που έχουν το θράσος να δείχνουν την Μειονότητα ως απειλή και κίνδυνο για την Ελλάδα, εκτός του ότι δεν γνωρίζουν την μειονότητα μας, δυστυχώς δεν γνωρίζουν και την ιστορία του τόπου.
Οι ψευδείς ειδήσεις και τα σχόλια φαντασίας, που δημοσιεύονται τις τελευταίες εβδομάδες στο περιοδικό «Επίκαιρα» και παρουσιάζουν το κόμμα μας και την μειονότητα της Θράκης ως «εχθρό της χώρας» υποτιμούν την νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη. Καταδικάζουμε έντονα τους ισχυρισμούς και τις κατηγορίες, σχετικά με το ΚΙΕΦ και την μειονότητα μας στη Δυτική Θράκη, του εν λόγω περιοδικού στις εκδόσεις του με ημερομηνία 24 και 29 Μαΐου 2014.
Ο συγγραφέας του εν λόγω περιοδικού, διαδίδοντας αναληθείς και ψευδείς ειδήσεις σχετικά με το θέμα χρηματοδότησης του κόμματός μας από το εξωτερικό με 30 εκατομμύρια ευρώ, καταφεύγει σε μια τεράστια στρέβλωση και προσπαθεί να στοχοποιήσει το κόμμα μας.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι, οι ισχυρισμοί που θέλουν να παρουσιάσουν το ΚΙΕΦ ως «αυτονομιστικό κόμμα» είναι πολύ επικίνδυνες και ψευδείς. Οι άνθρωποι της μειονότητας είναι περήφανοι που είναι πολίτες της Ελλάδας. Η Ελλάδα είναι πατρίδα και των Μουσουλμάνων Τούρκων Δυτικής Θράκης. Δεν πρέπει να ξεχαστεί ότι οι άνθρωποι της μειονότητας έπεσαν μάρτυρες για την πατρίδα τους την Ελλάδα στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στον εμφύλιο.
Περιμένουμε την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με αβάσιμους και κακόβουλους ισχυρισμούς που αφορούν το κόμμα μας και ζητάμε να μην επαναληφθούν στο μέλλον.
Δηλώνουμε ότι ως κόμμα επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας σχετικά με τους παράλογους ισχυρισμούς που δημοσιεύθηκαν και εκφράζουμε την πεποίθηση και την ελπίδα μας για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Ιστοσελίδα του DEB 5/6/2014

τουρκικά νέα

Απάντηση