ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ   — …. Ενός αεροσκάφους, που έχει πολυακουστεί, ότι αναζητά …αγοραστή!!! Που οι χουντοπρωθυπουργοί, χρησιμοποιούν άλλο αεροσκάφος για τις μετακινήσεις τους!!!
— Το σχετικό ρεπορτάζ προ τριημέρου, που συμπεριελήφθει προκλητικά σε όλα τα δελτία ειδήσεων, όλων των καναλιών, μας πληροφόρησε επίσσημα:
— Παιδάκι, που πάσχει από την ηπατική νόσο Wilson, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Γερμανίας, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, που απογειώθηκε με εντολή του Αντώνη Σαμαρά.
— Το ανήλικο έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος και το μόσχευμα βρέθηκε στο Ανόβερο, όπου μεταφέρθηκε το παιδί. – http://www.nooz.gr/greece/aniliko-petakse-me-to-pro8upourgiko-skafos-gia-anovero

  — Αυτά όμως που δεν διαδίδουν αξιοπρεπώς τα πουλημένα στους εργολάβους ΜΜΕ, είναι οι θάνατοι παιδιών ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ!!!! Ιδιαίτερα ο Μάϊος 2014, ήταν πολύ σκληρός για τους μικρούς ασθενείς. Πολλά παιδάκια αποδήμησαν, ενώ μπορούσαν να διασωθούν, χωρίς καν τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους και αυτοί οι τραγικοί θάνατοι, πέρασαν στα ψιλά, έως την αποσιώπηση των ΜΜΕ.

  — Ενώ παγκοσμίως, η παιδική θνησιμότητα έχει μειωθεί κατά 50%, στο ξεχαρβαλωμένο υποσύστημα υγείας των Σαμαρά, Βενιζέλου, Άδωνις Γεωργιάδη κλπ, στην Ελλάδα της παρατεταμένης και κατασκευασμένης οικονομικής κρίσης, μιλάμε με επίσημα διεθνή στοιχεία για πρωταθληστισμό!!! Στη χειρότερη περίπτωση μας τοποθετούν στη 3η θέση της παγκόσμιας παιδικής θνησιμότητας και στη καλύτερη των περιπτώσεων, στη 10η θέση παγκοσμίως!!!

  — Εκτός από την περιστασιακή και προκλητικά διαφημιστική χρήση του πρωθυπουργικού αερςσκάφους, για επείγουσα και ΜΠΟΝΑΔΙΚΗ αερομεταφορά ασθενούς παιδιού, ένα άλλο προσφιλές τρικ που κάνουν οι ηγήτορες του κατεδαφιστέου υποσυστήματος υγείας στην Ελλάδα της τροϊκάνικης συγκυβέρνησης, είναι η απομόνωση ενός εκ των πολλών κριτηρίων μέτρησης, το οποίο δεν συμβάλει στην αύξηση της παιδικής θνησιμότητας, ή επιδρά ελάχιστα αρνητικά και ως νέοι Γκεμπελίσκοι, λένε με κομπασμό: “Η Ελλάδα είναι από τους ασφαλέστερους τόπους, για να έλθει να γεννήσει μια εγκυμονούσα!!!” Μιλάμε για παράνοια σχιζοφρενών προσώπων που μας κυβερνούν και διαφθείρουν τα πάντα, για να συνεχίζουν τα εγκλήματά τους ανενόχλητοι!!!

  — Μια βόλτα 5 λεπτών έκανα στο διαδίκτυο και δείτε τι ΕΠΙΣΗΜΟ υπάρχει για τη τελευταία 4ετία του θανάτου για τα παιδιά της πατρίδας μας:

Αυξήθηκε η παιδική θνησιμότητα στην Ελλάδα της κρίσης … … … … …

Παιδιά, τα πρώτα θύματα της κρίσης
Θα μειωθεί κατά δύο ως τρία χρόνια το προσδόκιμο ζωής ολόκληρου του πληθυσμού… … … … …

Αυξήθηκε η παιδική θνησιμότητα
Aνοιχτή πληγή παραμένει στη χώρα μας και παγκοσμίως η παιδική θνησιμότητα… … … …

 1 Νοε 2013  Το πιο τρομακτικό, όμως, σύμφωνα με τον Νικολαΐδη είναι η παιδική θνησιμότητα η οποία, όπως είχε προβλεφθεί, άρχισε να αυξάνεται από πέρυσι – για πρώτη φορά από το 1950… … … … … …

13.9.2013 Στο μισό μειώθηκε η παιδική θνησιμότητα παγκοσμίως Πηγή: www.lifo.gr

  — Στην πρώτη 10άδα παιδικής θνησιμότητας η Ελλάδα!

  — Αύξηση στην παιδική θνησιμότητα 43% τα τελευταία χρόνια

Απάντηση