Ως ΜπαρμπαΝίκος, με αναπηρία άνω του 80%, δικαιούμαι να έχω αυξημένη ευαισθησία με τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Δικαιούμαι να έχω και υπερευαισθησία, σε αντικοινωνικές συμπεριφορές πολιτικών αληταράδων, οι οποίοι με πρόσχημα κάποια χρόνια πάθησή τους, δικτυώθηκαν και αναρρηχήθηκαν σε πολιτικά αξιώματα, κοροϊδεύοντας τα άτομα εκείνα, που λόγω φυσικής ή τραυματικής αναπηρίας, είναι σε δυσμενέστερη κοινωνικοοικονομική θέση από κάποιον βολεμένο.

Τις τελευταίες μέρες, ο τυφλός ψευτοΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που έχει τιμηθεί για τη συγγραφική μαλακία του “ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΣΤΗ  ΔΙΑΦΘΟΡΑ”!!!!!!!!!!!!!, μας την έβγαινε από αριστερά και έκανε διάφορες σκατούλες από δω κι από κει, θολώνοντας τα νερά και πουλώντας τις ….αντιρρήσεις του, αλλά καταλήγοντας στο “ΘΑ ΔΟΥΜΕ”, όταν τον έφταναν στο διά ταύτα.

Και έφτασε η ώρα της κρίσεως με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και ο τυφλός κολοτούμπας έδειξε ακόμα μια φορά τη φασιστική σαπίλα του. Έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του και είπε “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” στο κατάπτυστο φασιστικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο, καθιστόντας το σε νόμο της χούντας του Τζέφρι.

Ο πεμπτοφαλαγγίτης τυφλός Κουρουμπλής, έβαλε πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για συμμετοχή στη νεοφασιστική κυβέρνηση Τζέφρι Παπανδρέου, σε μελλούμενο ανασχηματισμό, γιατί απέδειξε, ότι και ένας τυφλός μπορεί να φέρει επάξια τον τιμητικό τίτλο του φασίστα.

Του φασίστα που δεν έχει κανέναν ενδοιασμό, να καταδικάσει σε αργό και βασανιστικό θάνατο, Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (Άτομα Με Αναπηρία – ΑΜΑ), τα οποία τόσα χρόνια με θρασύτητα κοροϊδεύει και τώρα τα φτύνει.

Πολιτικέ απατεώνα, Παναγιώτη Κουρουμπλή, σου ανταποδίδω το φτύσιμο κατάμουτρα. Το αξίζεις!!!!!!!!! Όσα αξιώματα κι αν κερδίσεις με τη κατάμαυρη συμπεριφορά σου, στη συνειδηση του λαού, θα μείνεις σαν ένας αδίστακτος φασίστας. Να είσαι σίγουρος ότι θα έρθει η ώρα της κρίσης και για σένα και δεν θα μπορείς να κρυφτείς πίσω από τα μαύρα γυαλιά της φασιστικής απάτης σου. Το “ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΣΤΗ  ΔΙΑΦΘΟΡΑ” είναι όντως αυτό που σου αξίζει ξευτίλα αρουραίε

1 Comment

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος λέει:

    ΠΡΟΣ κ. “Α. Παπατρέχα”, της “[email protected]”:
    Αν δεν πρόσεξες ανώνυμε “παπατρέχα”, το άρθρο το έγραψα εγώ και το υπογράφω και ξαναεπιστρέφω στο εκατονταπλάσιο το φτύσιμο στο τυφλοΠΑΣΟΚ με περισσή περηφάνια. Μπορεί να έχω μεγάλο ποσοστό αναπηρίας, αλλά, ούτε κουφός είμαι, ούτε τυφλός, ούτε μακάκας. Εγώ πάντα αποθηκεύω κάθε καθίκι που παριστάνει τον κάποιο και κάνει σαν κοινό κάθαρμα τα αντίθετα απ’ ότι λέει και είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να αντιμετωπίσω τον Κουρουμπλή, για το τι έλεγε προ νομοσχεδίου και τι ενέκρινε με την τυφλή υπογραφή του νόμου των φασιστόμουτρων, καταδικάζοντας ΑΜΕΑ, Μητέρες και τα παιδιά του μέλλοντος. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ενέκριναν την επιτάχυνση της καταστροφής της Ελλάδας.
    Σου επιστρέφω κατά πρόσωπο τα “περί ντροπής” και αν έχεις κότσια, να μου στείλεις οτιδήποτε περιέχεται στον νόμο της ξευτίλας με πρόταση του οποιουδήποτε ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, για να τον ξευτιλίσω και με τη δική σου βοήθεια.
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΚΙ ΑΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΦΩΤΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ — Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ — Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΟΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΩΝ — ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΓΡΙΕΣ ΜΙΖΕΣ — Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

Απάντηση