ΜΑΣΟΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  — Πολλά ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ μπινελίκια που εχω φάει από καιρό κι΄ από τους πρώτους, έχουν σχέση, με τα όσα έχω αποκαλύψει για τον μασόνο Μιχαλολιάκο και τη Διεθνή Χρυσή Αυγή του νεοναζισμού. Από ζοχάδες, τα σκουπίδια τους τα ρίχνω στα ….σκουπίδια.

  — Πολλές φορές περιπλανιέμαι στο διαδίκτυο και λες και όλα τα περίεργα να συνωμοτούν για να μου δώσουν υλικό, που δεν είναι γνωστό στο ευρύτερο κοινό. Ακόμα και αν κάποιος έχει προλάβει και έχει γράψει, τέτοιες ειδήσεις τις τρώει η μαρμάγκα. Εγώ από την άλλη, βαριέμαι να τριγυρίζω γύρω από τα ίδια θέματα, γιατί με συγκινεί η επικαιρότητα και τα προβλήματα που δημιουργούνται από αυτήν.

  — Επειδή οι Χρυσαυγίτες με αμφισβητούν πολύ,  (και στο κάτω-κάτω, ΝΑΙ, οι περισσότεροι από αυτούς, που δεν είναι στην ηγετική ομάδα, δεν είναι κατ΄ ανάγκη και μασόνοι σαν το αφεντικό τους) τους δίνω την ευκαιρία, να τα βάλουν με τον αρχηγό μιας Μεγάλης Ελληνικής Μασονικής Στοάς, ο οποίος ισχυρίζεται ΔΗΜΟΣΙΑ στην ιστοσελίδα του, στις 13 Ιουνίου 2013, ότι έγιναν διαπραγματεύσεις ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥ με την Χρυσή Αυγή, με μεσολάβηση Ρώσου αρχιφασίστα επιχειρηματία, για να συμμετάσχει ο αρχιμασόνος, στα ψηφοδέλτια του κόμματος του μασόνου Μιχαλολιάκου!!!!!

  — ΔΕΙΤΕ την ιστοσελίδα, http://secretfilesdecode.blogspot.gr  στη συγκεκριμένη ανάρτηση, όπως την έκανα αντίγραφο και τα συμπεράσματα δικά σας…..

  — ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κόπανε μασόνε, επειδή αρέσκεσαι να εξαφανίζεις αναρτήσεις, πριν κάνεις μαλακίες να θυμάσαι, ότι, ότι ανεβαίνει στο διαδίκτυο, παραμένει στην αιωνιότητα και ένας που απλά ξέρει να ψαρεύει, τις λεγόμενες “προσωρινά αποθηκευμένες σελίδες” και έχει μπούσουλα να ξεκινήσει, ΜΠΟΡΕΙ και να το βρει….. Γι΄ αυτό, μη μπαίνεις στον κόπο να βλακεντίσεις….

Απάντηση