ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 5  — ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑΣ – Σε όλους εκείνους τους καραγκιοζαραίους δηλαδή, που φόρεσαν τη μάσκα του ανθρωπισμού και τη μετέτρεψαν σε κουκούλα σε βάρος της ίδιας τους της πατρίδας, ξερνώντας καθημερινά νεοταξίτικο δηλητήριο με αφορμή τη κατευθυνόμενη λαθρομετανάστευση… 

  — του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

  — Η είδηση πέρασε στα ψιλά. Όμως και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει ως είδηση, αποκαλύπτει δυο πράγματα με τρόπο ιδαίτερα δραματικό. 

  — Πριν απ όλα αποδεικνύει στην πράξη, πως πίσω από τα αβανταδόρικα (αφού εκ των πραγμάτων έτσι λειτουργούν ακόμη και στην πιο αθώα τους έκδοση) κακαρίσματα περί ανθρωπισμού, αυτό που κρύβεται είναι μια καλά οργανωμένη αλλά και άκρως επικίνδυνη γεωπολιτική μπίζνα, που ανά πάσα ώρα και στιγμή απειλεί να βάλει φωτιά στις ανυποψίαστες κοινωνίες.

  — Το δεύτερο που αποδεικνύει με τρόπο δραματικό, είναι πως τα επικίνδυνα ευχολόγια των Εφιαλτών και των αφελών, περί δήθεν δυνατότητας ενσωμάτωσης των λαθροεισβολέων του ισλαμισμού στις δυτικές κοινωνίες, είναι απλώς φούμαρα, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή αρκεί ακόμη και μια εμπρηστική παρέμβαση ενός επικίνδυνου σαλτιμπάγκου, να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Στην πράξη λοιπόν αποδεικνύεται πως ειδικά οι “κατασκευασμένες” εθνοτικές μειονότητες, δεν αποτελούν γέφυρα φιλίας μεταξύ των λαών, αλλά Δούρειο ίππο απόλυτα χειραγωγήσιμο που απειλεί τις ίδιες τις κοινωνίες.

  — Και αν η είδηση που ακολουθεί και την οποία αλιεύσαμε από τη ναυτεμπορική, έχει τη σημασία της για την Αυστριακή κοινωνία, φανταστείτε το πόσο σημαντικό είναι να μην παραβλέψουμε το μήνυμα που αποπνέει στην Ελλάδα όπου δρούν ασύδοτοι οι τουρκοπράκτορες στη Θράκη, η τσογλαναρία των γενιστάρων του Γκρούεφσκι, και οι ανεξέλεγκτοι ουτσεκάδες σε ολόκληρη την επικράτεια. Στη χώρα μας δηλαδή, όπου τα κυβερνητικά ανδρείκελα το μοναδικό πράγμα με το οποίο ασχολούνται καθημερινά, είναι να εφευρίσκουν τρόπους με τους οποίους θα πλιατσικολογήσουν το λαό για να γεμίσουν τα θησαυροφυλάκια της Γκεστάπο.
 
  — Δείτε λοιπόν τι λέει η είδηση…
 
Προειδοποίηση στον πρωθυπουργό Ερντογάν ότι «δεν επιτρέπεται να προκαλέσει διχασμό στην αυστριακή κοινωνία, διότι η ενσωμάτωση είναι ένα λεπτό και μερικές φορές δύσκολο ζήτημα και μια λάθος ομιλία μπορεί να μας ρίξει πίσω και να δηλητηριάσει το κλίμα» απηύθυνε ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών και Ενσωμάτωσης, Σεμπάστιαν Κουρτς εν όψει της ανεπίσημης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει ο Τούρκος πρωθυπουργός στη Βιέννη στις 19 και 20 Ιουνίου. 
 
Σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Έστεραιχ» ο αυστριακός υπουργός επισημαίνει τη «μεγάλη ευθύνη» που έχει ως πρωθυπουργός ο Ταγίπ Ερντογάν, παρατηρώντας πως εάν αυτός εκφωνήσει μια θετική ομιλία και αναφερθεί σε σωστά ζητήματα – «εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας και αφοσίωση απέναντι στην Αυστρία» – τότε αυτό θα βοηθήσει και κάτι τέτοιο προσδοκά ο ίδιος από τον Τούρκο πρωθυπουργό. 
 
«Αν όμως πράξει το αντίθετο, όπως συνέβη στη Γερμανία, τότε θα βλάψει όχι μόνον το δικό μας πληθυσμό αλλά, προπάντων, τους Τούρκους μετανάστες», προειδοποιεί με σαφήνεια ο Σεμπάστιαν Κουρτς, προσθέτοντας πως φυσικά και είναι καλό να είναι κάποιος πολύγλωσσος, μόνον που ο Ταγίπ Ερντογάν δεν θα πρέπει να προτάξει αυτά που χωρίζουν και με τον τρόπο αυτό να επιδεινώσει το κλίμα.

3 Comments

 • Ο/Η Oύτις λέει:

  Να μην γράφουμε για καταστάσεις και πράγματα που δεν ευσταθούν. Η γυναίκα του Παπαδήμου ανήκει σε ολλανδική οικογένεια που πρωτοστάτησε στην δημιουργία των ολλανδικών αποικιών στη Ν.Αφρική. Η σύζυγος Παπακωνσταντίνου μία απλή Ολλανδή. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε ξένη γυναίκα, όπως Γερμανίδες οι γυναίκες Τζοχατζόπουλου (πρώην) και Πελτσάνικου. Οι ξένες σύζυγοι πολιτικών εγείρουν μεταξύ των άλλων σοβαρό θέμα εθνικής ασφαλείας.
  Για τον Χαρδουβέλη πρέπει να επισημανθεί ότι τελείωσε ως υπότροφος το αμερικανικό κολλέγιο ΑΝΑΤΟΛΙΑ της Θεσσαλονίκης, γνωστή γιάφκα παραγωγής γενιτσάρων, είς εξ αυτών ο διαβόητος Μπουτάρης.

 • Ο/Η kallistratos λέει:

  http://books.google.gr/books?id=_dQP4nHgyVUC&pg=PA93&dq=jewish+names+BENZIAN&hl=en&sa=X&ei=T7KcU_m5FYexPJ7WgWg&ved=0CB4Q6AEwAA#v=onepage&q=jewish%20names%20BENZIAN&f=false

  ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ
  ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ
  ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΣΥ ,Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ
  ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ.
  SHANA INGRAM.SUSAN BENZIAN

Απάντηση