ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΤΑ : Μέτρια Κολομβία – Φερνάντος Σάντος 3-0

14 Ιουνίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

MALAKAS & GADEMIS 1  — Κρίμα που αυτός ο άνθρωπος (ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ) με τα τόσα γερασμένα μυαλά, δεν σηκώθηκε να φύγει, 2-3 μήνες πριν φύγει η εθνική ομάδα για διεθνή γελοιοποίηση.

   — Κακά τα ψέματα, αλλά αυτή η ομάδα δεν έχει τίποτε κοινό, με την ομάδα του 2004. Η τωρινή εθνική ομάδα έχει όλα όσα μισώ στο ποδόσφαιρο. Και δεν ήταν ανάγκη να γελοιοποιηθούμε από μια μέτρια Κολομβία. Η πρόκρισή μας στα τελικά του παγκόσμιου κυπέλου, ήταν απόλυτα συμπτωματική και οφειλόταν στο ότι οι αντίπαλοι που είχαμε στο δρόμο μας, δεν ήθελαν να πάνε στη μακρινή Βραζιλία, ή ήσαν στα χειρότερά τους.

  — Το κέντρο της ομάδας είναι σαν του ΠΑΟΚ. Το κέντρο της εθνικής ομάδας τα τελευταία 7 χρόνια ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

  — Η άμυνα, αν και έχει προβεβλημένες μονάδες ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΙ ΚΑΙ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΑΜΥΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΚΙΟ ΤΗΣ. Κανένας από αυτούς που επιλέγονται και αποτελούν την προσφιλή αμυντική γραμμή του Φερνάντο Σάντος, δεν πιάνει πλέον, ΟΥΤΕ το 50% της απόδοσης που έπιανε πριν από 6-8 χρόνια. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Από αυτή την ανοργάνωτη και πανικόβλητη αμυντική γραμμή, ο Φερνάντο Σάντος, έχει την απαίτηση, να καλύπτει και την ανικανότητα της μεσαίας γραμμής στην οργάνωση παιχνιδιού. Έτσι, τα τελευταία χρόνια, είμαστε υποχρεωμένοι, να βλέπουμε να ξεκινά ένα βασανιστικό ΑΝΤΙΠΑΙΧΝΙΔΙ με ΒΛΑΚΩΔΕΣΤΑΤΕΣ και ΔΕΙΛΕΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ μικρές πάσες από τους αμυντικούς, οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα το που θα ξεφορτωθούν τη μπάλα.

  — ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??? Η μπάλα θα πάει με ακρίβεια σε…. αντίπαλο, ή θα επιστραφεί στον τερματοφύλακα, που κάτω από πίεση, θα τη βαρέσει στον βρόντο!!!!

MALAKAS & GADEMIS 2  — ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΙΚΕΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ????? Η είσοδος του νεαρού Φετφατζίδη (υπερβολικά αργά), φάνηκε ότι θα έδινε κινητικότητα και λύσεις στη μεσαία γραμμή. Έλα που όμως μετά από 2-3 λεπτά από την είσοδό του στο παιχνίδι, δεν του ξαναέδωσαν τη μπάλα οι συμπαίκτες του!!!…

  — Μη μου πείτε ρε παιδιά, για ένα σουτ και για τη κεφαλιά ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ του Γκέκα στο δοκάρι…. Το περίεργο θα ήταν, να έμπαινε γκολ αυτή η κεφαλιά.

  — ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ και στατική και η επιθετική γραμμή. Παίκτες της επίθεσης και του κέντρου, δεν είχαν καμιά όρεξη για επιστροφές για να δίνουν βοήθειες στον αμυντικό τομέα και στην επίθεση, οι αντίπαλοι Κολομβιανοί, τους αντιμετώπιζαν σαν σημαιάκια του κόρνερ.

  — ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ υπεύθυνος για αυτή την άθλια εικόνα της Εθνικής ομάδας, είναι ο αδιάφορος προπονητής Φερνάντος Σάντος.

Τις εικόνες μου τις έστειλε πριν απί λίγο, ο φίλος ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ και είναι από τον…. προεκλογικό φραμπαλά του μαλάκα….. Δεν είναι μόνο γκαντεμιά…. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ…!!!

Είδατε φρεσκαδούρες και ορεξάτα παιδιά στους αντίπαλους??? Στη Βραζιλιάνικη ομάδα??? Ποιος θα τρέξει μωρέ σε ένα τέτοιο παγκόσμιο τουρνουά???   Η μπάλα θέλει, ταλέντο, νιάτα, όρεξη και πνευμόνια!!!! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 4, λείπουν μόνικα από την ομάδα που επιμένει να συναρμολογεί στα πρόχειρα ο Σάντος, στο βωμό κάποιας θεωρητικής εμπειρίας, που στο γήπεδο βγαίνει πάντα χώμα.

Απάντηση