ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ -ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ  — Έχω πει πολλές φορές, ότι εκτός από μασονοκίνητος, ο εν Ελλάδι εβραιοναζισμός, για να παρασείρει πατριώτες συντηρητικούς Χριστιανούς ψηφοφόρους, “ανακάλυψε” μόλις από τις αρχές του 2012, την Ελληνική σημαία, τον Ελληνικό Εθνικό ύμνο και τον…. Χριστιανισμό!!!! Το κόλπο της Γκεμπελίστικης προπαγάνδας, συνεπικουρούμενο με θεατρινισμούς στις λαϊκές αγορές, απέδωσε και από τον Μάϊο και Ιούνιο του 2012, απόκτησαν αξιοπρόσεκτη παρουσία στο ψευδοκοινοβούλιο της χούντας.

  — Επίσης, παρά τη δημόσια αποδοκιμασία τους από Χριστιανούς διοργανωτές αντιμνημονιακών και αντινεοταξίτικων εκδηλώσεων, οι… ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ νεοναζί της Χρυσής Αυγής, πήγαιναν έξω από τους χώρους αυτών των συγκεντρώσεων για να τις καπελώσουν!!!! Το οξύμωρο των ενεργειών των μασονοκινούμενων ναζιστών ήταν, να καταγράφονται σε βίντεο, να βρίζουν με… “ΧριστοΠαναγίες” δήθεν το καθεστώς, για να συμπαρασταθούν στους Χριστιανούς διοργανωτές, που μάταια φώναζαν από τα μεγάφωνα ότι δεν τους θέλουν και απαιτούσαν να σηκωθούν να φύγουν!!!!!!

  — Έλα όμως που οι εβραιομασονικές ρίζες των ναζιστών χρυσαυγιτών είναι βαθιές και αν τις απαρνηθούν θα χάσουν μεγάλο μέρος της εκλογικής τους βάσης, που τυχαίνει να είναι και προπαγανδιστές της πατριδοκαπηλίας και χριστοκαπηλίας τους…!

  — ΣΠΑΣΤΕ ΠΛΑΚΑ. Δείτε πόσο αντιχριστιανικό μίσος ξερνά ο συντάκτης του…. ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των μασονοναζί. Δεν πρόκειται για κάποιο αμάρτημα της… παιδικής τους ηλικίας. Μιλάμε για 7-6-2014!!!!!! Μιλάμε για σήμερα!!!!!!

  — Με τι ξεκινά ο άσοφος γκεμπελίσκος???? Επικαλείται τον Γερμανόφωνο Εβραίο Μάρτιν Χάιντεγκερ (Martin Heidegger), πρύτανη και συμβούλου σε θέματα παιδείας στη ναζιστική Γερμανία!!!! Προπαγανδιστή του Χίτλερ, μαζί με την επίσης Γερμανόφωνη Εβραία, μαθήτρια και γκόμενά του Χάνα Άρεντ!!!!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ (ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jepernwntas-ta-oria) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  — «Το όριο δεν είναι αυτό στο οποίο κάτι σταματά, αλλά, όπως το είχαν αναγνωρίσει ήδη οι Έλληνες, το όριο είναι εκείνο απ’ όπου κάτι αρχίζει να εκδηλώνει την ουσία του» έλεγε ο Μάρτιν Χάιντεγκερ.

Είναι το σημείο εκείνο από όπου μπορεί κανείς ν’ αντικρύσει την μεγαλοσύνη και την ψυχική δύναμη που διαθέτουν οι Έλληνες.

Είναι το σημείο εκείνο που μπορεί κανείς να αντιληφθεί το μεγαλείο, την ανιδιοτέλεια και την αξιοπρέπεια των αγωνιστών της Πατρίδος.

Σήμερα, όμως, τις ημέρες της σήψης και της παρακμής, που βιώνουμε, έχει ξεπερασθεί κάθε όριο.

Είναι γεγονός ότι οι σύγχρονοι δυνάστες έχουν αποθρασυνθεί και μην έχοντας συναίσθηση του μέτρου, ασχημονούν, πράγμα το οποίο εισπράττει καθημερινά ο απλός πολίτης από τις ακραίες και σπασμωδικές κινήσεις του καθεστώτος.

Ενός καθεστώτος σάπιου που με τις ευλογίες των ξένων μάχεται κάθε τι το Ελληνικό.

Η συκοφαντία, η λάσπη, οι αναίτιες διώξεις, οι προπηλακισμοί, η παράνοια, η απανθρωπιά, η κακία, η διαβολή είναι τα μέσα εκείνα, τα οποία χρησιμοποιεί το διεφθαρμένο αυτό καθεστώς για να επιβληθεί.

Ένα καθεστώς που, ενώ παραπαίει, βυθίζεται συνεχώς προς τον αυταρχισμό, την τρομοκρατία, την εκδικητικότητα, ξεπερνώντας κάθε όριο.

Σήμερα, πέρα από κάθε φαντασία η απόλυτη ύβρις είναι το να αποκαλέσεις κάποιον Εθνικιστή.

Πέρα από κάθε λογική, το απόλυτο κακό για τα φερέφωνα των τοκογλύφων είναι ο Εθνικιστής πατριώτης.

Αυτός δηλαδή ο αγνός αγωνιστής, ο άδολος ιδεαλιστής που μάχεται για την αξιοπρέπεια της πατρίδας του, συνεχίζοντας την ένδοξη πορεία των προγόνων του.

Κι όπως το προσωνύμιο «Έλλην» κατά την Ελληνιστική εποχή εθεωρείτο «απρέπεια», έτσι και σήμερα εάν κάποιον αποκαλέσουν «Εθνικιστή», τον ταυτίζουν αμέσως με εγκληματία και δολοφόνο.

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

Όπως κάποτε πλήθη φανατισμένων οπαδών και αξιοθρήνητων μοναχών κατέστρεφαν ιερά, πυρπολούσαν βιβλιοθήκες, ακρωτηρίαζαν αγάλματα, έκαιγαν διανοούμενους, τρομοκρατούσαν τα πλήθη, έτσι και σήμερα οι σύγχρονοι σκοταδιστές της παγκοσμιοποίησης απειλούν, τρομοκρατούν, δολοφονούν κάθε ανεξάρτητη φωνή που δεν μπορούν να ελέγξουν.

Κι όπως τότε οι Έλληνες χαρακτηρίζονταν «ανόσιοι, μυσαροί, αλητήριοι», ακόμη δε «αμόρφωτοι, παγανιστές με σιχαμερές αντιλήψεις» (gentiles quos vulgo paganos vocamus) κατά τον Θεοδοσιανό Κώδικα, έτσι και σήμερα οι Πατριώτες, οι Εθνικιστές, οι Έλληνες αγωνιστές δηλαδή στιγματίζονται ως εγκληματίες, ως μέλη συμμορίας δολοφόνων ή στην καλύτερη περίπτωση ως φασίστες.

Και όπως τότε, με νόμους και αυτοκρατορικά διατάγματα ξεκίνησε ο διωγμός κατά των «Ελλήνων» και τιμωρούνταν παραδειγματικά όσοι είχαν «επισημανθεί να διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού» (Ιουστινιάνειος Κώδικας), έτσι και σήμερα με δικαστικές αποφάσεις, υπουργικές εγκυκλίους, κοινοβουλευτικές διατάξεις έχει ξεκινήσει ένας απάνθρωπος διωγμός κατά των Ελλήνων πατριωτών. Το Ιερατείο  της παγκοσμιοποίησης δια των εγχώριων εντολοδόχων του, κατακρεουργώντας κάθε έννοια δικαίου, μάχεται κάθε πατριωτική έκφραση.

Όπως οι δουλοπρεπείς πιστοί της διδασκαλίας του Σαούλ κατεδίωκαν καθετί το ελληνικό κατά την αρχαιότητα, έτσι και σήμερα ανθέλληνες σκοταδιστές επιδιώκουν να φιμώσουν την μοναδική ειλικρινή φωνή της πατρίδας μας, επιτιθέμενοι κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Είναι σήμερα τόσο ανελέητες οι διώξεις, η βία και η τρομοκρατία του σάπιου συστήματος εξουσίας κατά των Ελλήνων Πατριωτών, που το επίγραμμα του Παλλαδά, το οποίο ως ερώτημα αποτυπώνει την πικρία και την τραγικότητα μιας άλλης εποχής, δεν μπορεί παρά να μας συγκλονίζει και να μας εκφράζει.

«Αλήθεια, είμαστε ζωντανοί, ω Έλληνες
καθώς μας πήρε τώρα η συμφορά
κι έγινε η ζωή μας εφιάλτης;»   

Κι όμως, «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» διότι όσο θα υπάρχουν Έλληνες Εθνικιστές, αγνοί και ρομαντικοί πατριώτες, τότε η ελπίδα θα φουντώνει για ένα καλύτερο αύριο.

Δικώνυμος Μακρής

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Αυτό σημαίνει εβραιοκίνητη γκεμπελίστικη παραπληροφότηση χωρίς όρια, από το συστημικό απόκομμα του Μιχαλολιάκου….. Αν αφαιρέσουν την ανάρτηση, να μου πείτε, για να σας πω πως να την ανακτήσετε, γιατί από το διαδίκτυο, τίποτα δεν χάνεται οριστικά…

Απάντηση