ΜΑΤ -ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ  — Η Ελλάδα απέκτησε, επιτέλους, νέους ήρωες. Πρόκειται για τους γενναίouς που δεν λύγισαν μπροστά στις σκούπες και στις σφουγγαρίστρες…

  — του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ

  — Είναι αυτοί που σκούπισαν τις καθαρίστριες για να τις κρύψουν κάτω από το χαλί. Χάρη σε αυτούς, φαίνονται πιο καθαρά η ανείπωτη σκληρότητα, η απύθμενη βλακεία, η πολιτική υποκρισία και ο δικαστικός κυνισμός.

  — Ολοι τους βρήκαν τη δύναμη ψυχής ώστε να ισοπεδώσουν ανυπεράσπιστες γυναίκες. Κορυφαίος όλων, το ηλίθιο άνανδρο ανθρωποειδές ενδεδυμένο με στολή ΜΑΤατζή και υπερηφάνως φέρον το εθνόσημο.

  — Αυτό το κακοκουρδισμένο όργανο ξεπέρασε τον εαυτό του και χτύπησε πισώπλατα και καθ’ υπέρβαση καθήκοντος τη γνωστή σεσημασμένη καθαρίστρια και εργαζόμενη γιαγιά, την επικίνδυνη Φωτεινή.

  — Χάρη σε αυτό το «πράγμα» με τα ενισχυμένα γάντια, καταλάβαμε όλοι ότι το πρόβλημα δεν είναι τα σκουπίδια, αλλά οι ετοιμοπόλεμες καθαρίστριες με τις σκούπες παρά πόδα. Στο σύγχρονο ελληνικό χοιροστάσιο αυτό το ον αποτελεί «φάρο» και οι καθαρίστριες κάτι σαν «τορπίλη». Μπορεί, αν εκραγούν, να πάψουμε να θεωρούμε τη δυσοσμία των χοίρων φυσιολογική.

ΥΓ.: Η μόνη σχέση «καθαρίστριας» και «καθάρματος» βρίσκεται στην ετυμολογική ρίζα…

REALNEWS

Απάντηση