Πάγκαλος ομιλών…. Αντιλαμβάνετε όμως τι λέει;;;

19 Ιουνίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΠΑΓΚΑΛΟΣ -ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑΣ -ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ -ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ  — «Αν υπήρχε μία κυβέρνηση που δεν χρειαζόταν τη λαϊκή ψήφο θα έπρεπε να απολύσει τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους» υποστήριξε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος.

   — Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι εξ αιτίας ψηφοθηρικών σκοπιμοτήτων, στην Ελλάδα έχουμε κατ’ αναλογία πληθυσμού τους περισσότερους αστυνομικούς, εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς, σε ολόκληρη την ΕΕ.
   — «Σε έναν αριθμό 1.000 ατόμων στην Ελλάδα έχουμε τους περισσότερους αστυνομικούς, εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς» είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε δε, πως «μόλις πετύχαμε το πρωτογενές πλεόνασμα, που είναι μεγάλος άθλος στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, αρχίσαμε να κρατάμε δημοσίους υπαλλήλους και υπαλλήλους που έχουν μπει στο Δημόσιο με αμφισβητούμενες διαδικασίες».
   — «Γι’ αυτό είχα πει ότι το μνημόνιο είναι ευκαιρία και όχι ευτυχία», είπε ο κ. Πάγκαλος. Στο πολιτικό μέτωπο, ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε πως είναι δυνατό να βρεθούν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2015.
   — Ταυτόχρονα, προειδοποίησε πως οι δανειστές μας δεν πρόκειται να συναινέσουν σε λύση για το χρέος εάν δεν έχει βρεθεί λύση στο ζήτημα της προεδρικής εκλογής.

Αναρτήθηκε από  taxalia

Απάντηση