Χρίστος Πατσαλίδης Γενικος διευθυντης ΥπΟικ  — Οι δυο εφιάλτες του ΔΗΣΥ… και οι βοσκοί Αστυνομικοί…

  — Ο Άρχοντας του Υπουργείου Οικονομικών
«Περίεργα πράγματα» χαρακτήρισε η Τρόικα όταν μελέτησε τη διαδρομή του Χρήστου Πατσαλίδη, του νυν Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών, αφού μέσα από το βιογραφικό του εν λόγω Αξιωματούχου, διαφαίνεται πως είναι ο «απόλυτος άρχοντας του Υπουργείου Οικονομικών».

  — Από το 1996…
Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο ο κ. Πατσαλίδης κατέχει θέση κλειδί του ΥΠΟΙΚ από το 1996!!!

  — Το 1981
Το 1981 άρχισε ως «Οικονομικός/Στατιστικός Λειτουργός, Τμήμα Στατιστικής και Ερευνών, Υπουργείο Οικονομικών», το 1983 πήγε «Οικονομικός Λειτουργός, Υπουργείο Οικονομικών», το 1988 προάχθηκε σε «Οικονομικός Λειτουργός Α´, Υπουργείο Οικονομικών», το 1991 σε «Ανώτερος Οικονομικός Λειτουργός, Υπουργείο Οικονομικών» και το 1996 έγινε «Οικονομικός Διευθυντής, Διεύθυνση Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικού Ελέγχου, Υπουργείο Οικονομικών».

  — Δίπλα στον Κληρίδη…
Το 2001 βρέθηκε δίπλα στον Γλαύκο Κληρίδη αφού 12 Μαρτίου 2001 διορίστηκε «Διευθυντής Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προεδρικό Μέγαρο» ενώ το 2011 «Διορίστηκε στη θέση του Γενικού Διευθυντή Υπουργείου Οικονομικών, ανέλαβε όμως τα καθήκοντά του στο Υπουργείο Οικονομικών στις 15.12.2002 και ταυτόχρονα εκτελούσε και καθήκοντα στη θέση του Διευθυντή Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας μέχρι τις 28.2.2003».

  — Για 12 χρόνια…
Για 12 συνεχή χρόνια δηλαδή είναι ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών ένα καίριο πόστο, από το οποίο ελέγχονται πολλά και διάφορα, σημαντικά και μη.

Δηλαδή ο Τρυφωνίδης θα εκπαιδεύει
τους Αστυνομικούς του 2014
που θα μας προσέχουν έως το 2054???
WOWWWW (διαβάστε πιο κάτω για τους πολίσμεν)

  — Το ερώτημα
Και το ερώτημα είναι, εάν ο Γιώργος Πούφος, Διευθυντής του Τμήματος Εσωτερικών Προσόδων, δεν μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του Εφόρου Φορολογίας, διότι όπως ΠΟΛΥ ΟΡΘΩΣ σημειώνει η Τρόικα σε τέτοιες θέσεις δεν πρέπει να υπηρετεί κάποιος πέραν των πέντε ετών για να μην δημιουργούνται πελατειακές σχέσεις και κατ’ επέκταση ενδεχόμενο διαφθοράς, ο Χρίστος Πατσαλίδης, πώς είναι δυνατόν να παραμένει Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών εδώ και 12 χρόνια; Όταν μάλιστα επί θητείας του επήλθε και η Οικονομική Καταστροφή;

  — Απορία…
Μπαιδεγουέι, λήφθηκαν καταθέσεις από τον Χρίστο Πατσαλίδη για τα γεγονότα της Οικονομικής Καταστροφής; Διότι ας μην ξεχνιόμαστε, η Οικονομική Καταστροφή συντελέστηκε σε δυο άξονες. Στον τραπεζικό και στον δημοσιονομικό. Τουλάχιστο στο δεύτερο άξονα, ο κ. Πατσαλίδης είχε άμεση ευθύνη…

  — Ξέρω, ξέρω, «δεν ασκεί πολιτική».
Βεβαίως θα μας πουν το αμίμητο μπανανικό σλόγκαν. Μα ξέρετε, ο κ. Πατσαλίδης είναι ένας Δημόσιος Υπάλληλος, δεν ασκεί πολιτική, και ό,τι του έλεγαν έκανε…!!! Εάν όμως έκανε ό,τι του έλεγαν χωρίς να διαμαρτύρεται ή καλύτερα χωρίς να επισημαίνει τους κινδύνους, κακώς το έπραττε και σημαίνει δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Και συνεπώς έχει ευθύνη. Όρ νοτ?…

  — Επίδομα ευθύνης
Ξέρετε ότι στο Δημόσιο υπάρχει το λεγόμενο «επίδομα ευθύνης»; Επειδή δήθεν εάν είσαι από μια κλίμακα και άνω έχεις ευθύνες, πέραν της μισθολογικής αύξησης που παίρνεις, λαμβάνεις και επίδομα… (τουλάχιστον ως πριν μερικά χρόνια το λάμβαναν αρκετοί, τώρα δεν ξέρουμε τι έκοψαν και τι δεν έκοψαν). Μόλις όμως υπάρξει θέμα ευθυνών, όλοι ταμπουρώνονται στο Δημοσιουπαλληλικό καθεστώς. Μπανάνα ρεπάπλικ!

Πρόεδρε τολμάς;
Κάνε με 5ετή συμβόλαια
όλες τις κλίμακες άνω της Α11/13.
«Πέ μας αλλό ένα ρε ΕΦΕΤΗ», θα μου πείτε.
Εδώ τις λιμουζίνες δεν τόλμησε να τους τις κόψει
(τους τις άφησε ιμιsh ως το 2016)
και θα κάνει τομές στο Δημόσιο.
Ας γελάσουμε…

  — Κάντε το με Συμβόλαια…
Σας το είπαμε και θα σας το λέμε συνέχεια. Κάντε ΟΛΕΣ τις θέσεις στο ΔΗΜΟΣΙΟ άνω της Α13 με 5ετή Συμβόλαια… Να δείτε που αφενός δεν θα ενδιαφερθεί κανένας μονιμάς και αφετέρου θα απογειωθεί η Δημόσια Υπηρεσία!!!

  — Προς Αστυνομικούς.
Τώρα καταλάβατε τι πατάτα φάγατε με το που θέλατε να γίνετε μέλη της ΠΑΣΥΔΥ; Βεβαίως τότε όταν πολεμούσατε να γίνετε μέλη της ΠΑΣΥΔΥ το κάνατε για να έχετε περισσότερη δύναμη στις αυξήσεις, προσαυξήσεις και προσφορές στις διακοπές.

  — Δεν είστε Δημόσιοι!
Όμως αγαπητοί μπάτσοι, δεν είστε δημόσιοι υπάλληλοι! Είστε Σώμα Ασφαλείας. Και τα Σώματα Ασφαλείας έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Και αντί να πολεμήσετε να χωριστούν τα αρνιά από τα ερίφια εντός του Σώματος, θέλατε να γίνετε Δημόσιοι Υπάλληλοι. Αντί να θέλατε να επαγγελματικοποιηθούν τα πόστα, ώστε ένας αχάπαρος αστυνομικός να μένει στο γραφείο ή στις σκοπιές και να πιάνει τα 800 με 1000 του ευρώ το μήνα και να είναι και χάππι, και αυτός που αξίζει να είναι στο έγκλημα ή σε άλλο σοβαρό πόστο και να αμείβεται με 2500 και με 3000 ευρώ το μήνα, θέλατε να πιάνετε όλοι αυξήσεις και επιδόματα. Τωρά βουράτε…

>>>> Διαβάστε όλες τις “αποφάσεις” του ΕΦΕΤΗ εδώ

Ο Σύνδεσμος…
Αλλά είχατε και Σύνδεσμο με μέλη του Δ.Σ. που έτρεχαν για τον εαυτό τους. Ο κάθε βοσκός ήθελε να γίνει Αστυνόμος και γιατί όχι και Υπαρχηγός. Οπόταν τι σας έκαναν; Σας εμφύτευσαν το «δίκαιο» δήθεν της προαγωγής με την αρχαιότητα και το «δίκαιο» δήθεν της μισθολογικής αύξησης για όλους. Ξέρετε τι πάθατε; Πληρώνεστε όλοι το ίδιο ασχέτως εάν κάποιος αξίζει και κάποιος όχι. Μια λύση έχετε. Προχωρήστε με πρωτοποριακές μεθόδους ανέλιξης, χωρίστε τους αχάπαρους από τους μη, μειώστε τον μισθό των αχάπαρων και δώστε αυξήσεις στους ικανούς. Δατς δε πόιντ…
Οι δύο εφιάλτες του ΔΗΣΥ
Για δυο πράγματα δεν μπόρεσε ακόμη ο ΔΗΣΥ να είναι πειστικός:

1. Γιατί ενώ γνώριζαν προεκλογικά ότι οι ιδιωτικοποιήσεις είναι γεγονός, οι ίδιοι υπόσχονταν πως εάν εκλεγεί ο υποψήφιος τους δεν θα γίνουν οι ιδιωτικοποιήσεις.
2. Που πήγαν τα δυο δάνεια που θα μας έδιδαν την ευχέρεια για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

Αυτά τα δυο προφανώς θα κυνηγούν το ΔΗΣΥ για αρκετό καιρό…

Πείστε τους…
Και άντε πείστε τους Συναγερμικούς ότι έχετε δίκαιο… και δεν τα έκανε μαντάρα ο Πρόεδρος

Αναρτήθηκε από onlycy

Απάντηση