ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ TAXISNET  — ΕΝΩ Ο ΝΕΟΣ ΓΚΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, μόλις προχθές 24-6-2014 ανακοίνωνε,  “Σχετικά με την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων,

  — Το Υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων καλεί τους Έλληνες φορολογούμενους να σπεύσουν και να υποβάλουν τις δηλώσεις τους μέχρι την υπάρχουσα προθεσμία της 30ης Ιουνίου δείχνοντας αίσθημα φορολογικής συμμόρφωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης.

  — Υπενθυμίζεται ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα προκαλέσει προβλήματα στη νέα εκκαθάριση του κοινωνικού μερίσματος με τα στοιχεία για το 2013, όπως και στην χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος.

  — Χθες οι Έλληνες φορολογούμενοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου Οικονομικών, υπέβαλαν 146.000 δηλώσεις που είναι και ο υψηλότερος ημερήσιος αριθμός δηλώσεων και το TAXIS ανταποκρίθηκε με μεγάλη ευκολία σε αυτό τον αριθμό.

  — Συνολικά έχουν υποβληθεί περί τα 3,3 εκατομμύρια δηλώσεις. Οι ώρες στις οποίες το φορτίο είναι χαμηλό και είναι πολύ πιο άμεση η ανταπόκριση του ΤΑXIS είναι:

·        Μέχρι τις 9.30 το πρωί
·        Από τις 14.00 μέχρι τις 17.00
·        Μετά τις 21.30 το βράδυ.”

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ: TaxisNet υπό κατάρρευση….

  — Αν ο Χάρης Θεοχάρης αναρωτιέται γιατί τον σούταραν εν μέσω φιλοφρονήσεων και ψευδούς συγκινησιακής φόρτησης της τρόϊκα, ας προσπαθήσει να υποβάλλει, ως κοινός θνητός, τη φορολογική του δήλωση…. Θα καταλάβει άραγε ή είναι ακόμα οπαδός του γκαγκαδισμού???

  — Εγώ, συνταξιούχος χωρίς πολλά-πολλά, με το 90% της δήλωσης καταχωρημένο αυτόματα από τους παρόχους σύνταξης, χρειάστηκα 6,5 ώρες για μία δήλωση. Φαντάζεστε τι αγγούρι έχουν τα λογιστικά γραφεία??? Είναι στιγμές, που τα νεύρα κλατάρουν, όταν το ανύπαρκτο πρόγραμμα του TaxisNet σε πετάει συνεχώς έξω.

  — Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί, αλλά θεωρώ βέβαιη τη παράταση για την υποβολή των φοορολογικών δηλώσεων και δεν φταίνε οι φορολογούμενοι της… τελευταίας στιγμής. Φταίνε οι κόπανοι, που έφτιαξαν πρόγραμμα κουρελού με χίλια μπαλώματα, ενώ θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη, για ταυτόχρονη είσοδο 10.000.000 χρηστών και βάλε.

  — Κάθε χρόνο το ίδιο παραμύθι, κάθε χρόνο ξόδεμα εκατομυρίων για άχρηστα προγράμματα.

  — Αυτό που μου την έσπασε επίσης, ήταν ότι μου ζητούσε και υπέβαλα καταστάσεις, με τους ΑΦΜ όλων των γιατρών που επισκέφθηκα. ΑΦΜ που δεν φαίνονταν καθαρά στις αποδείξεις και τηλεφωνούσα στους γιατρούς για πληροφόρηση!!!! Εκσυγχρονισμός…… Παπαριές και η φοροδιαφυγή φουντώνει, που σημαίνει ότι δεν πονά το σύστημα, λόγω αποδείξεων αλλά λόγω καρχαριών.

  — Είμαι απογοητευμένος και πολύ κουρασμένος…..

ΣΗΜΕΡΑ  Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΕΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΕΩΣ 15-20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014!!!!

Του είμαι υπόχρεος για την επιβεβαίωση!!!!!! αλλά ο Γαρδούμπαλος παραμένει στη τροϊκάνικη θέση του….

Απάντηση