ΟΜΠΑΜΑ 1  — Υπάρχει ακόμη κάποιος που δεν κατάλαβε τη διατεταγμένη υπηρεσία την οποία επιτελεί η Αμερικανική ηγεσία και προσωπικά ο Αμερικανός πρόεδρος, στα πλαίσια της νεοταξίτικης στρατηγικής που επιδιώκει την καθολική επαναχαρτογράφηση της ανθρώπινης και της πολιτικής γεωγραφίας του πλανήτη???  

  — Δεν έχετε παρά να δείτε την είδηση που ακολουθεί και τη συνέχεια του άρθρου…

— Γράφαμε λοιπόν μόλις χθες σχολιάζοντας συνέντευξή του Ρώσου εμπειρογνώμονα και προέδρου του Ινστιτούτου Μέσης Ανατολής, Γιεβγκένι Σατανόβσκι, ο οποίος στην προσπάθειά του να ερμηνεύσει τις ραγδαίες εξελίξεις, ισχυρίζεται μεταξύ άλλων πως: «Ο πόλεμος του Ομπάμα κατά του φανατικού Ισλάμ απέτυχε παταγωδώς»        

  — Λέγαμε λοιπόν ότι, πρόκειται για έναν κατάφωρα λαθεμένο ισχυρισμό, και ότι προβληματίζει η ευκολία με την οποία διατυπώνεται κάτι τέτοιο, από χείλη Ρώσου αξιωματούχου. Επιχειρείται να εμφανιστεί ο Αμερικανός πρόεδρος ως πολέμιος του φανατικού Ισλάμ, ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αυτό τον πόλεμο δε τον έχασε, γιατί απλούστατα αυτό τον πόλεμο δε τον ξεκίνησε ποτέ.

  — Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες, και η απόλυτη επιβεβαίωσή μας, γι ακόμη μία φορά γίνεται με τρόπο τραγικό.

— Διαβάζουμε λοιπόν σήμερα στη “ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ” πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, κάλεσε σήμερα το Κογκρέσο να εγκρίνει το ποσό των 500 εκατομμυρίων δολαρίων για την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό των Σύρων ανταρτών που επιδιώκουν την ανατροπή του Μπασάρ αλ Άσαντ από την εξουσία.

— Υπάρχει ακόμη κάποιος που δεν κατάλαβε τη διατεταγμένη υπηρεσία την οποία επιτελεί η Ανερικανική ηγεσία και προσωπικά ο Αμερικανός πρόεδρος, στα πλαίσια της νεοταξίτικης στρατηγικής που επιδιώκει την καθολική επαναχαρτογράφηση της ανθρώπινης και της πολιτικής γεωγραφίας του πλανήτη???

Περισσότερα γι αυτό το ζήτημα στα σχετικά μας άρθρα…

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΤΕ

ΣΕ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση