Χρειάζονται και άλλη παράταση οι λογιστές-φοροτεχνικοί.

28 Ιουνίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΔΟΥ 1  — Για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

  — Μπορεί το υπουργείο Οικονομικών να έδωσε παράταση μέχρι τις 14 Ιουλίου για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, ωστόσο ο χρόνος αυτός δεν επαρκεί στους λογιστές-φοροτεχνικούς, οι οποίοι ζητούν κι άλλη παράταση.

  — Σε επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κώστας Λαγός (φωτό), τονίζει σχετικά ότι:

  — “Προσυπογράφουμε  την αγωνιώδη απαίτηση,  σαφές στοιχείο της υπεύθυνης στάσης τους  απέναντι στους φορολογούμενους και στην  Πολιτεία, των μελών  μας  λογιστών – φοροτεχνικών, για μεταφορά   της καταληκτικής ημερομηνίας  υποβολής των δηλώσεων φορολογίας  εισοδήματος  φυσικών προσώπων στην 30/07/2014,  στην οποία σημειωτέον υπό πίεση  και  όχι  με στοιχειώδη  έστω άνεση,  θα ανταποκριθούν εν όψει  των πολλαπλών υποχρεώσεων  που  και  ο  Ιούλιος   απαιτητικά   και   απειλητικά περιλαμβάνει στην ατζέντα του.”

ΠΗΓΗ:  ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Εδώ αρχίζει και εδώ τελειώνει η παράσταση του Οικονομικού Επιμελητηρίου τη; Ουγκαγκαμπούγκου. Βεβαίως και δεν φταίνε, ούτε οι φορολογούμενοι, ούτε οι λογιστές για το άθλιο ηλεκτρονικό σύστημα φορολογικής ΑΤΑΞΙΑΣ.
ΟΜΩΣ τα τελευταία δέκα (10) χρόνια, γίνεται της Πόπης το κάγκελο σε όλους τους τομείς της οικονομίας και το Οικονομικό Επιμελητήριο της…. Ουγκαγκαμπούγκου, ήταν και είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
Εγώ, σαν Μπαρμπανίκος, νιώθω ντροπή, που υπήρξα κατ΄ ανάγκη μέλος του τρισάθλιου Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ουγκαγκαμπούγκου….

Απάντηση