ΔΕΗ -ΝΕΡΟ -ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΝΔ  — Ανακοίνωση έβγαλε η ΝΔ σχετικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις Ταμήλου σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

  — Ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνηση θέλοντας να διορθώσουν τις απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή Τρικάλων Μ. Ταμήλου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση μέσω της εκπροσώπου της κυβέρνησης Σ. Βούλτεψη:

  — » Ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Ταμήλος, εμφανιζόμενος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και λόγω της πίεσης που του ασκήθηκε από τους δημοσιογράφους, εκστόμισε πως το νερό είναι κοινωνικό αγαθό σε σχέση με το ρεύμα, το οποίο δεν είναι. Η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες, πως λόγω της ανάπτυξης, ούτε το νερό είναι κοινωνικό αγαθό. Ο βουλευτής όφειλε να το γνωρίζει αυτό, δεδομένου ότι έχει ψηφίσει πάμπολλες φορές και θα κληθεί να ψηφίσει ξανά στο μέλλον νομοσχέδια που στοχεύουν στην πώληση της ΕΥΑΘ, της ΕΥΔΑΠ και των λοιπών υπηρεσιών ανά την Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό και δεδομένης της συνοχής που πρέπει να αποπνέει η κυβέρνηση ο βουλευτής θα κληθεί να μείνει άπλυτος για μια εβδομάδα… «

  — Έντονη ήταν η αντίδραση από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Ταμήλου, όπου κύκλοι αναφέρουν ότι θα βγει αύριο σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή να πει πως η κυβέρνηση σκέφτεται να αναθεωρήσει την άποψή της και για το αν ο αέρας που αναπνέουμε είναι κοινωνικό αγαθό ή όχι. Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα…

Αναρτήθηκε από http://www.jodigraphics.net/?p=3910

Μέσω της https://www.facebook.com/eleni.pepa.7

Απάντηση