ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ  — Είμαι απόλυτα απογοητευμένος, από το μέχρι στιγμής θέαμα που πρόσφεραν οι μουντιαλικές ομάδες. Ποτέ δεν συμβιβάζομαι με τις λογικές των σκοπιμοτήτων, χάριν της προσδοκίας του κακώς νοουμένου “θετικού αποτελέσματος” και της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

  — Δεν ικανοποίησαν τα ποδοσφαιρικά μου γούστα, ούτε οι ομάδες φαβορί, ούτε τα αουτσάϊντερς, ούτε γνωστοί, χρυσοπληρωμένοι ποδοσφαιρικοί αστέρες. Εκνευριστικό και ανούσιο και φωτοκόπια ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής από όλους. Αργόστροφοι χειριστές της μπάλας, χωρίς προσωπικότητα και περιορισμένο ταλέντο και μη χειρότερα. Κάθε πέρσι και καλύτερα.

  — Μακάρι στα 7 παιχνίδια που απέμειναν για να ολοκληρωθεί το τουρνουά, να ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι και να τα δώσουν όλα…. Αμφιβάλω, αν αναλογιστώ, ότι μέχρι τώρα, όλα τα “φιντάνια” ήσαν χώμα στο κάθε δεύτερο ημίχρονο…. Καταντήσανε όλες οι χώρες, να αποκαλούν ήρωες τους συντελεστές της αποτυχίας τους και να δείχνουν βλακωδώς, την Ισπανία, την Αγγλία, την Πορτογαλία, την Ιταλία κλπ, που πάτωσαν από τον πρώτο γύρο…. Έλεος…..

  — ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Μαραντόνα είπε μια μεγάλη, σπουδαία και σωστή κουβέντα: “Η Αργεντινή, δεν έχει ομάδα για να κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα… Ένας Μέσι, δεν αρκεί, για να στεφθείς πρωταθλητής.” Αυτή η διαπίστωση, ισχύει μέχρι στιγμής, για όλες τις ομάδες που προχώρησαν και είναι στους οκτώ…. Μέχρι στιγμής, μάπα τα καρπούζια…

Απάντηση