ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ  — Όταν από τη πρώτη στιγμή, στιγμάτιζα και αποκάλυπτα τον εμπαιγμό του Βραζιλιάνικου λαού, από τη φασιστική “οικογένεια” Lula da Silva και Dilma Rousseff …da Silva, ήξερα ότι είχα στεναχωρήσει πολλούς φίλους, που είχαν πιστέψει στην αναγέννηση ενός ανύπαρκτου νοτιοαμερικάνικου σοσιαλισμού.

  — Ευτυχώς, δεν πέρασε καιρός, για να αυτοξεβρακωθεί το ληστρικό καθεστώς βίας, νοθείας και υποκρισίας, και με αφορμή τα οικονομικά σκάνδαλα των γηπέδων, εν όψει του μουντιάλ ποδοσφαίρου, να ξεσηκωθεί καθολικά ο πεινασμένος και ξεγελασμένος Βραζιλιάνικος λαός.

  — Χθες, η τραγωδία της κατάρρευσης, μιας νεοκατασκευασμένης υπερυψώμενης μουντιαλικής γέφυρας, έρχεται να θεμελιώσει τη ταφόπλακα, του ληστρικού καθεστώτος της πολιτικής συμμορίας da Silva.

  — Τον απολογισμό σε αίμα αυτής της θλιβερής ιστορίας ασυδοσίας και εκμετάλλευσης, τον ακούσατε και τον είδατε στα ΜΜΕ. Εδώ θα υπενθυμίσω τις… “τρελαμάρες” που έγραφα, και όλοι με κοιτούσαν παράξενα:

4 Νοεμβρίου 2010  —  ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (και ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ) ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΜΑΦΙΑΣ, ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ — ΡΟΥΣΣΕ(φ) ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ 19 Νοεμβρίου 2010  — «ΝΕΑ» ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, DILMA ROUSSEFF-DA SILVA: Η προγκίπισσα που ποτέ δεν έχασε το γοβάκι της

3 Ιανουαρίου 2011 — ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ «ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ??? ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

2 Μαΐου 2013 — «Οικογένεια» da Silva — Μια ανύποπτη ανάρτηση της 9-11-2010

2 Μαΐου 2013 — ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της πρεσβείας της Βενεζουέλας στις ΗΠΑ, καταρρίπτει τον μύθο «ΤΣΑΒΕΣ» και «Μαντούρο»

22 Ιουνίου 2013 — ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Σήμερα το προσωπείο της αδίστακτης χούντας των da Silva έπεσε και φάνηκε η δικτατορία των σιωνιστών….

Απάντηση