ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  — Για την επίθεση νεαρών αριστεριστών, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μάθαμε με τη βοήθεια των καθεστωτικών ΜΜΕ και ιστοσελίδων.

  — Από το αξιόπιστο μπλογκ taxalia, πληροφορούμαστε, ότι η σύγκλητος του Πανεπιστημίου, κατώρθωσε χθες σε χρόνο ρεκόρ για κατακαλόκαιρο, να συνέλθει, να συνεδριάσει, να συζητήσει και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ, την επίθεση που όπως κατήγγειλε ο αναπληρωτής καθηγητής, δέχθηκε από νεαρούς.

  — Με τα όσα συμβαίνουν στη χουντοκρατούμενη πατρίδα μας, οι καθεστωτικοί συγκλητικοί, ουδέποτε έχουν ασχοληθεί με τη καθηγητική βία και πολύ περισσότερο, ουδέποτε έχει καταγγείλει κάτι τέτοιο με ανάλογη ανακοίνωση απόφασης-ψήφισμα. Για τους καθώς πρέπει καθηγητές κλπ διδάσσκοντες, παραϊσχύει το τεκμήριο της αθωότητας (μέχρι αποδείξεως του εναντίου ή και κουκουλώματος), αλλά για τους «αλήτες» φοιτητές, χωρίς εξακρίβωση πραγματικών περιστατικών, οι Ιαβέρηδες, έχουν έτοιμες τις χουντικές γκιλοτίνες, τις οποίες απαιτούν από το χουντικό καθεστώς, να θέσει σε λειτουργία και να καθαρίσει τους ταραξίες!!!!

  — Το κερασάκι στη καθηγητική – συγκλητική τούρτα συμπληρώνεται ΜΕ ΤΗ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ-ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ Η ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ…. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!!! Για τόση δημοκρατία μιλούν….. Και σεβασμό στη διαφορετική άποψη!!!!!!… Ευδοκιμεί μέσα τους αυτος ο σεβασμός της διαφορετικής άποψης???? Μπορούν να μας το δείξουν???… ή πάντα υπερισχύει η συντεχνιακή αλληλεγγύη???…

  — Η «ομόφωνη» ανακοίνωση φάντασμα, όπως τη διάβασα στο taxalia, είναι η παρακάτω:

  === Ψήφισμα της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (για την επίθεση κατά αναπληρωτή καθηγητή)

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας συνήλθε εκτάκτως την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, στην υπ’αριθμ. 48 συνεδρίασή της, για να συζητήσει το σοβαρότατο ζήτημα της βίαιης και βάναυσης επίθεσης κατά του συναδέλφου αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών κ. Νίκου Μαραντζίδη.
Η Σύγκλητος ομόφωνα και απερίφραστα καταδικάζει την αποτρόπαια και εγκληματική επίθεση κατά του κ. Μαραντζίδη και εκφράζει την αγανάκτησή της για την αδικαιολόγητη και απαράδεκτη αυτή ενέργεια.
Η Σύγκλητος δηλώνει ότι στη δημοκρατία κάθε πολίτης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις ιδέες του και η διαφορετικότητα της άποψης δεν δικαιολογεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο βίαιες ενέργειες και εγκληματικές συμπεριφορές αυτού του είδους, οι οποίες στο τέλος πλήττουν την ίδια τη δημοκρατία.
Η Σύγκλητος συμπαραστέκεται ολόψυχα στον συνάδελφο Νίκο Μαραντζίδη και του εύχεται καλή ανάρρωση.
Τέλος, η Σύγκλητος καλεί την Πολιτεία να διερευνήσει το περιστατικό, να εντοπίσει τους δράστες και, γενικότερα, να αντιμετωπίσει δραστικά, παραδειγματικά και αποτελεσματικά τέτοιες βίαιες συμπεριφορές.

Απάντηση