ΣΣΣσσσσςς…. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ…!!!

1 Μαρτίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Ρε πολιτικέ απατεώνα, ρε υποκριτή, ρε λαμόγιο, ρε πολιτική «κουφάλα», ρε Καραγκιόζη – Καραγκιοζοφέρη – Καρατζαφέρη , γιατί διαμαρτύρεσαι; Το περιοδικό που διέρρευσε τις απόρρητες φωτογραφίες των νέων υποβρυχίων, διαφημίζεται από εκπομπές τού πολιτικού αλητακίου, τού «μπουμπούκου», τού βουλευτού σου, τού Γεωργιάδου ! Γιατί μάς δουλεύεις μωρή πολιτική παλιοχαμούρα λοιπόν; Σε κατασιχάθηκε κάθε ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ μωρή πολιτική ψώρα… Προδότη τού καρακερατά !!! Ε, προδότη τού καρακερατά … Ξεφτιλισμένη πολιτική νερόκοττα …

«Τυφωνας» Καρατζαφερη,για διαρροη 40 φωτο των νεων υποβρυχιων! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Μεγάλη «φουρτούνα» προκαλεί στο ΥΕΘΑ και το ΓΕΝ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης! Η δημοσίευση φωτογραφιών από το εσωτερικό δύο υποβρυχίων τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ ,τα οποία ναυπηγούνται στον Σκαραμαγκά,αλλά και από το εκσυγχρονισμένο υποβρύχιο ΩΚΕΑΝΟΣ, είναι σύμφωνα με τον κ.Καρατζαφέρη τεράστιο ατόπημα και με παρέμβασή του στη Βουλή ζητά εξηγήσεις για το πως,από ποιον και γιατί δόθηκε άδεια σε φωτογράφο να φωτογραφήσει το εσωτερικό των υποβρυχίων.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο τελευταίο τεύχος του έγκυρου περιοδικού ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,είναι συνολικά 40. Για την φωτογράφηση το περιοδικό είχε ζητήσει την άδεια των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, η οποία και του είχε δοθεί. Μόνο που τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά …ξέχασαν να ενημερώσουν το ΓΕΝ,για να έχουν την έγκρισή του,κάτι το οποίο προβλέπεται και στην σύμβαση που έχει υπογραφεί για τη ναυπήγηση των υποβρυχίων!
Στο ΓΕΝ οι ναύαρχοι είναι απλά έξαλλοι! Δεν μπορούν να πιστέψουν το ατόπημα των ναυπηγείων ,τα οποία με τη σειρά τους προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων την οποία έχουν προσλάβει,με πολύ ικανοποιητική αμοιβή!

Το ποιος έκανε τη «γκάφα» θα αποσαφηνιστεί τη Παρασκευή ,στη Βουλή, όπου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, θα ζητήσει εξηγήσεις, για τηη διαρροή των φωτογραφιών τις οποίες ο ίδιος χαρακτηρίζει «άκρως απόρρητες,για τις οποίες οι Τούρκοι θα είναι πολύ, πολύ ευτυχείς».
Πηγή: onalert

Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 29 ΜΑΪΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 22.05, ΣΤΙΣ 8.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ, ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 50, ΑΘΗΝΑ), ΜΕ ΘΕΜΑ:
ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ
Ο Γ. ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.
ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ.
Πηγή: http://erganiblog.blogspot.com/2010/05/22.html

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: http://www.tubechop.com/watch/136242


Αναρτήθηκε από Διηνέκης- ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ

1 Comment

  • Ο/Η kaloydoskatos λέει:

    17/04/2013 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ»APOSTOLO TSIPIDH»ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ»’ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ»’ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ»’ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ»’ΤΗΣ-STOAS-GRANDE-ORIENDE-UNIVERSAL-GRECE-17/04/2013 O ΜΑΣΩΝΟΣ ΟΥΣΤ!!!!!!

Απάντηση