ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ  — ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ “ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ CUP” ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΡΙΜΕΡΟ 4.5 6 Ιουλιου 2014

  —  Αίσχος στη δημοτική Αρχή για την ραθυμία της, την μπουρδοπραξία της και την ανικανότητα της να στηρίξει την τρομερή Εθνική Ελλάδος Ανδρών Υδατοσφαίρισης που μας έχει κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους τα τελευταία χρονια σε Παγκόσμια Κύπελλα, Πρωταθλήματα και Ολυμπιάδες,
   — Ο κόσμος ήταν απών διότι αυτή η αρχή δεν αγκάλιασε το αθλητικό πνεύμα του Μαραθώνα ποτέ.

  — Και το … κερασάκι στην τούρτα… Δεκατέσσερα χρόνια σχεδόν, μετά ην κατασκευή της, η πισίνα, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ή ακόμα τρέχει την απερχόμενη δημοτική αρχή και τον απερχόμενο δήμαρχο Ιορδάνη Λουίζο, ο εργολάβος στα δικαστήρια;
  — Και αν τον τρέχει ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ;;;;
  — Κύριε Ψινάκη, νέε Δήμαρχε του Μαραθώνα, ελπίζουμε να υλοποιήσετε την προεκλογική απόφασή σας ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ!
Οι κάτοικοι του ενιαίου δήμου Μαραθώνα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;;;;;;;;
 
  — Πόπη Σουφλή

ΜΕ αδειες εξέδρες, κάποιοι μάλιστα έμαθα δεν ήθελαν καν να γίνει το τουρνουα, και αμύνονταν σθεναρα στο να λειτουργήσει η πισίνα μέχρι και την τελευταία στιγμή.Άνθρωποι προύχοντες άνθρωποι που όλοι σας ψηφήσατε! 

Τελικά με την παρέμβαση του κου Σπύρου Λιβανθηνού, παλαιού παίχτη του Παναθηναικού και της Εθνικής Ανδρών Ποδοσφαίρου, κάτοικος Μαραθώνα και νεοεκλεγείς υπο το Συνδυασμό Πολίτες, έπεισαν τους προύχοντες που θα άρχουν και εως τις 31 Αυγούστου 2014 να πραγματοποιηθεί ένα τόσο όμορφο γεγονός για την περιοχή μας, σε μία πισίνα που αν ποτε θα λειτουργήσει θα είναι διαμάντι για την περιοχή, και που τόσα χρόνια παραπαίει απο την πολιτική ανευθυνότητα των κατεχόντων την εξουσία που φαίνεται να νοιαζονται για σημαντικότερα προβλήματα του τόπου βλέπε νερό, βιολογικός, ένταξη στο σχέδιο, αιολικά πάρκα, σκουπίδια κ.λ.π. 

Φυσικά και η ανικανότητα να κάνουν κινήσεις ώστε να αναδειχτεί ένας χώρος που κόστισε εκατομμύρια και που οι κερκίδες σαπίζουν απο τη μη συντηρηση, είναι ενδεικτικό της σαπίλας και της τεμπελιάς όσων έχουν προσλάβει σε θέσεις εργατών αλλά και των ίδιων των προυχοντων και εχόντων την εξουσια να διαφυλάξουν και να επιβλέψουν αυτά που ανήκουν σε εμας και τα πληρώνουμε απο τις τσέπες μας…

Κατα τα άλλα συγχαρητήρια στην κα Πατεράκη για την διάθεση της και την επιμονή της να λειτουργήσει έστω σπασμωδικά η πισίνα, συγχαρητήρια και στον παλαιο πάιχτη του Παναθηναικού κο Λιβανθηνό. 

Όμως αίσχος στη δημοτική Αρχή για την ραθυμία της, την μπουρδοπραξία της και την ανικανότητα της να στηρίξει την τρομερή Εθνική Ελλάδος Ανδρών Υδατοσφαίρισης που μας έχει κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους τα τελευταία χρονια σε Παγκόσμια Κύπελλα, Πρωταθλήματα και Ολυμπιάδες, και άισχος διότι δεν κινητοποιήθηκε κόσμος απο τους Δημόσιους προύχοντες να έρθει να τη δει απο κοντά και να τη στηρίξει! 

Αίσχος γιατί στο τελευταίο παιχνίδι ενάντια στην Ισπανία Κυριακή πρωί 11.00 στις 06-07-2014 οι θεατέςδεν μπορούσαν να γεμίσουν ούτε ταξί και μετα δυσκολίας να μην είναι περισσότεροι απο 30 άτομα! 

Αισχος διότι αυτοί οι Έλληνες της Εθνικής Αντρών είναι εξαιρετική φουρνιά, μας κάνουν υπερήφανους, αντιμετώπισαν με σθένος κάποιες πολύ μεγάλες ομάδες, όπως της Ιταλίας της Σερβίας της Κροατίας και της Ισπανίας, και ο κόσμος δεν ήλθε να παρακολουθήσει, να ευχαριστηθεί θέαμα, να δει την πισίνα που χάνεται απο κοντά, να ενθουσιαστεί, να μάθει για το άθλημα της υδατοσφαίρισης και να σφίξει τα χέρια των ανδρών της Εθνικής ομάδας. 

 Ο κόσμος ήταν απών διότι αυτή η αρχή δεν αγκάλιασε το αθλητικό πνεύμα του ΜΑραθώνα ποτέ, ακόμα και ο Ημιμαραθώνιος ΜΑραθώνα ήταν μία φοβισμένη και αναγκαστική διαδικασία, ο Μαραθώνας με τα δύο Ολυμπιακά αθλήματα, ο Μαραθώνας που μόνος αυτός παγκοσμίως φέρει αυτούσια το όνομα ενος αθλήματος, ο ΜΑΡΑΘΑΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΕΘΝΉΣ ΚΟΙΤΊΔΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΌΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ! 

ΑΙΣΧΟΣ να διαβαζω ότι Η ΠΑΡΟΎΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΗ θα αναλάβουν τους ρόλους που τους αναλογούν στην τελευτaία MARATHON PRESS!
Ποιους ρόλους άραγε θα αναλάβουν? αυτούς φυσικά που είχαν και εως τώρα να απαντήσω.
Της ανυπαρξίας και της ραστώνης! της μπουρδολογίας και της διηνεκούς αποδόμησης των πάντων! 

κε Λουίζο λυπάμαι, διότι εγω αν λέω μπούρδες τότε εσείς κάνετε μπούρδες!
ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΡΩΝ και τρέχετε στα πανηγύρια και στα καφενεία!!!! 

Ο κόσμος ήταν απών απο το Κολυμβητήριο του Μαραθώνα, ποιος φταίει γιάυτό ? μήπως εγώ?
Κε Λουίζο σε μία συζήτηση μας μου είπατε ότι λέω μπούρδες, σεις όμως δεν είστε άξιος να κάνετε ούτε τρύπες στο νερό!
Μία μεγάλη τρύπα στο νερό ήταν και αυτή του διαμαντιού του κολυμβητηρίου που το διατηρείτε ΚΛΕΙΣΤΟ! 

 
ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΑΖΑΤΕ (Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΖΑΤΕ)ΤΟ ΡΟΥΦΑΓΕ ΟΛΟ Η ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ! 

Για την Ιστορία αυτή η ομάδα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΡΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΦΕΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΜΕ 8-8 αν και προηγόυνταν ΚΑΙ ΑΞΙΖΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!! η ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΌΣΟ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ που σεις οι προυχοντες δυσκολεύεστε να τα σεβαστείτε, κατέκτησε την τρίτη θέση του 16ου «Σαμαρτζίδης Καπ» που έγινε στο κολυμβητήριο της Νέας Μάκρης, στο Μαραθώνα.

Θεωρώ ότι η Ελλάδα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης που θα ξεκινήσει στις 14 Ιουλίου.

ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ, ΓΕΡΑ!!!

ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,
ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

Απάντηση