ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ  — Αυτές τις μέρες, οι σύγρονοι ΝΑΖΙΣΤΕΣ εβραίοι, κατασφάζουν για άλλη μια φορά τον ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΟ Παλαιστινιακό λαό, με αισχρούς ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ βομβαρδισμούς κατοικημένων περιοχών, με τα παιδιά, στη κορυφή του καταλόγου των θυμάτων, του φασιστικού μένους των εβραίων φονιάδων.

  — Αυτές τις μέρες, παρά τον παγκόσμιο φερετζέ της αιματηρής μουντιαλικής φιέστας, μέσω του διαδικτύου, έχει αρχίσει η παγκόσμια κατακραυγή κατά των δολοφόνων του Ισραήλ. Του Ισραήλ, που με μια κατασκευασμένη πρόφαση – θυσία τριών παιδιών του, κατασφάζει και τρομοκρατεί τους Παλαιστίνιους με σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς, και δεν έχει να δείξει τίποτα αξιόπιστο, που να δικαιολογεί τη δολοφονική του υστερία…. Του Ισραήλ, που διαθέτει όμως το μονοπώλειο της παγκόσμιας ενημέρωσης και πασάρει με ευκολία κάθε ναζιστικό σκουπίδι, για να ξεγελάσει και να χειραγωγήσει τη διεθνή κοινή γνώμη….

  — ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ!!!!!!

  — Σήμερα, τα εν Ελλάδι εβραιοκρατικά και ιδιωτικά κανάλια των σιωνιστών, μας βομβαρδίζουν με τους ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ, που τα τεράστια εβραϊκά αυτιά τους ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΑ στους αδιάκοπους τρομακτικούς ήχους των ισραηλινών ναζιστικών υπερηχητικών βομβαρδιστικών και των χιλιάδων εβραιοναζιστικών βομβών, που σκορπούν τον θάνατο στους άμαχους Παλαιστίνιους, ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ τις κραυγές των χαροκαμένων γυναικών, ούτε τα κλάματα όσων παιδιών σακατεμένα επέζησαν!!!!!!

  — Αυτοί οι ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ, καταφέρνουν όμως (σύμφωνα με το παγκόσμιο εβραιορεπορτάζ) να ξεχωρίζουν ΕΝΑΝ και μόνον έναν ήχο: Κατωρθώνουν οι λεχρίτες ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ, και ξεχωρίζουν πανέξυπνα, τις αντιαεροπορικές σειρήνες του βρωμερού και ναζιστικού Ισραήλ και Ω΄ω΄ω΄ω΄ω΄ !!!!!! του ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΥΚΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…. ΚΑΤΑΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!!!!!!

  — Τώρα πλέον, δεν έχουμε κλάθε μέρα ποδόσφαιρο, για να κουκουλώνει η εβραία γάτα τις πομπές της και η Γκεμπελίστικη προπαγάνδα του Ισραήλ, επιστράτευσε το τσίρκο των κουφών ελεφάντων (που ακούν τις προειδοποιητικές αντιαεροπορικές σειρήνες, αλλά ουδεπόποτε τα λυσσασμένα υπερηχητικά βομβαρδιστικά των εβραίων ΝΕΟΝΑΖΙ), για να μας πείσουν, ότι ακόμα και τα κατά τα άλλα συμπαθή τετράποδα, κινδυνεύουν από…. πιθανές ρουκέτες “κακών” Παλαιστινίων!!!!

Και μη γελάτε!!!! Το βρωμερά κατασκευασμένο ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ βίντεο των εβραίων φασιστών, μεταδίδεται από χθες σε όλες τις χώρες!!!! Για όσους δεν έζησαν τον Γερμανικό ναζισμό, να τον μάθουν, για να καταλάβουν, ότι το βίντεο των εβραίων ΝΕΟΝΑΖΙ με τους κουφούς ελέφαντες του τσίρκου του ΤΕΛ-ΑΒΙΒ, που ακούν μόνο τις σειρήνες της ισραηλινής προπαγάνδας, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ…..

Απάντηση