ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ -ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ  — Ο Νίκος Ανδρουλάκης, είναι ένα εξαϋλωμένο ποζιτρόνιο του χοντροβαρέλα ΜΠΕΝιζέλου και του ψευδοΠΑΣΟΚ, που αμετανόητο και ανόητο, αρέσκεται να με παρενοχλεί. Παρά τις πολλές προειδοποιήσεις μου, για να σταματήσει να μου στέλνει τις μπούρδες του, με τις οποίες κατάντησε το ψευδοΠΑΣΟΚ μικρό ξεσκονόπανο των σιωνιστών της Αθήνας, αυτός επιμένει και μου τα πρίζει ξεδιάντροπα.

  — Επειδή δε, εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη δοτή θέση που κατέχει, για άγρια ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ, να με θυμάστε. Αυτός δεν θα πάει από δικό μου βόλι, αλλά από…. πράσινη λαχανίδα…

  — Με τη τετελλευταία πολιτική μπουρδολογία του, ο βραδυφλεγής ποζιτρόνιος, μας “ενημερώνει” ότι το διαλυμένο ψευδοΠΑΣΟΚ, είναι ντούρο και ελιά 8% φαρμακομένη από δάκο ΣΥΡΙΖΑ απ΄ τις ρίζες του και όχι σκεύος ηδονής της μαύρης κι΄ άραχνης εξουσίας του. Αυτήν δε, αποκλείει να την πάρει αλά καρτ στο πεζοδρόμιο, αλλά της επιφυλάσσει εκπλήξεις με στρατηγικές ανωμαλίας και πίΤες, πολλές πίΤες, στους οίκους ανοχής που εξακολουθεί να συντηρεί, στη ΓΕΣΕΒΕ, στη ΓΣΕΕ, στο Τεχνικό και Οικονομικό Επιμελητήριο, στον ΔΣΑ και όπου αλλού ηξεύρουν να τρώγουν και ν΄ αγαπούν τας ελαίας εισαγωγής – εξαγωγής….

Απάντηση