Αναρτήθηκε Την Τρίτη, 1 Μαρτίου, 2011 στις 2:13 μ.μ. από τον Gilad Atzmon
Η Ισραηλινή ιστοσελίδα “Ynet” “σημερινές εκθέσεις” αναφέρει, ότι ο Εκπρόσωπος της Ισραηλινής Υπηρεσίας Ασφάλειας “IDF” χρησιμοποίησε ψεύτικο όνομα για να αποφύγει τη σύλληψη για «εγκλήματα πολέμου» στη Βρετανία.
Σε μια συνέντευξή του, στο Βρετανικό περιοδικό “Defense News”, ο εκπρόσωπος του “IDF” Αβι Benayahu αποκάλυψε, ότι είχε πρόσφατα πετάξει στη Βρετανία χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο, έτσι ώστε να αποφύγει τη σύλληψη και τις ανακρίσεις για εγκλήματα πολέμου.
Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι αξιωματικοί του IDF απειλούνται με μαζικές καταγγελίες και εντάλματα σύλληψης ακόμη και σε φιλικές χώρες όπως η Βρετανία, ο Benayahu απάντησε: “Είναι αλήθεια. Στην τελευταία μου επίσκεψη στο Λονδίνο, έπρεπε να έχω ένα ψεύτικο όνομα, διότι καλά χρηματοδοτούμενες αντι-Ισραηλινοί ακτιβιστές εκμεταλλεύονται τη δικαιοδοσία παγκόσμιων οργανισμών να κάνουν τα πάντα για την άσκηση ποινικών διώξεων εναντίον μας”.

Υποθέτω ότι η Ισραηλινή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, θα αρχίσουν να κατανοούν, τα πιθανά αποτελέσματα των εγκληματικών ενεργειών τους. Το μήνυμα προς τις βρετανικές αρχές μετανάστευσης είναι σαφέστατο!!! Προσέξτε και ανοίξτε τα μάτια σας, Ισραηλινοί (κατηγορούμενοι) για εγκλήματα πολέμου, είναι βέβαιο ότι επιχειρούν να εισέλθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, με χρήση πλαστών ταυτοτήτων.
ΠΗΓΗ: http://www.gilad.co.uk/writings/gilad-atzmon-beware-israeli-war-criminal-are-using-false-ide.html
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Απάντηση