ΟΥΚΡΑΝΙΑ -ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ  — Τουλάχιστον 30 είναι οι νεκροί, από τους χθεσινούς βομβαρδισμούς των αμάχων στο προάστιο Marinka του Ντονέτσκ. Η εντατικοποίηση των “τιμωρητικών κυρώσεων” του Ποροσένκο  παραπέμπει σε  εθνοκάθαρση του  σλαβικού στοιχείου. Οι εικόνες και τα βίντεο της ντροπής:..

5315_621135614661295_4713731881375025594_n

  — Δ. Πορφύρης / Π. Σταφυλά
  — Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Pravda, o Υπουργός Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DNI), Ιgor Streklov δήλωσε αργά χθες το βράδυ :

  — “… Γνωρίζουμε για το θάνατο περίπου 30 νεκρών αλλά μπορεί να υπάρχουν και περισσότερα θύματα….” ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ…
  — Με τη σειρά του, ο πρωθυπουργός Boroday Αλέξανδρος, ο οποίος ήταν επίσης παρών στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ότι ξεκίνησε η εκκένωση των αμάχων  από Marinka  και τις γύρω περιοχές του Ντόνετσκ. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πολλοί κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει την εμπόλεμη ζώνη από μόνοι τους – με δημόσια και ιδιωτικά μέσα μεταφοράς.
b,nn;n;;
  — Ο βομβαρδισμός ενός ολόκληρου οικισμού από το βαρύ πυροβολικό των ουκρανών , εντάσσεται στα πλαίσια της υποτιθέμενης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης  που τελεί υπό την αιγίδα των Ε.Ε. και ΗΠΑ.
mkinhmk 

hhkhggugug

knnk

marinka

το εικονοστάσι στο ρημαγμένο σπίτι
το εικονοστάσι στο ρημαγμένο σπίτι

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση