ΔΙΑΣΩΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ  — Υπάρχει μέτρο σύγκρισης και αξιολόγησης του πολιτισμού κάθε έθνους. Το πόσο σέβεται την ανθρώπινη ζωή. Πόση αξία της δίνει. Σε ποιον βαθμό καθένας μπορεί να παραμερίσει το προσωπικό συμφέρον του και να ρισκάρει τα πάντα για να υπηρετήσει τον πλησίον…

  — Αυτά τα αντίβαρα μπαίνουν στο μέγα ζύγι της συνεισφοράς των λαών στο παγκόσμιο απόθεμα αγαθού και καλοσύνης. Ολα τα υπόλοιπα έπονται. Μπροστά στην ανθρώπινη ζωή οι ουρανοξύστες, τα δισεκατομμύρια, τα εκθαμβωτικά κτίρια, η τεχνολογία αιχμής, όλα είναι λεπτομέρειες. Υπερτιμημένα τίποτα.

  — Ο Ελλην άνθρωπος έχει αποδείξει πάμπολλες φορές στην Ιστορία του ότι τιμάει το αγαθό της ζωής όσο λίγοι. Ποτέ δεν μπαίνει σε δίλημμα όταν βλέπει συνάνθρωπο να δοκιμάζεται και να κινδυνεύει. Τελευταίο παράδειγμα του σεβασμού των Ελλήνων στο αγαθό της ζωής είναι αυτό που συνέβη στην Τήλο. 

  — Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην Τήλο με πρωταγωνιστές τους κατοίκους του νησιού (που έδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης) και τις 43 ψυχές τις οποίες “αγκάλιασαν” έπειτα από μια δραματική επιχείριση διάσωσης σε δύσβατη και βραχώδη περιοχή του νησιού, όπου οι άτυχοι, παράτυποι μετανάστες είχαν εγκαταλειφθεί από… εμπόρους ελπίδας. […] Ανδρες, γυναίκες, ακόμα και μωρά (!) “κρέμονταν” (άγνωστο για πόσες ώρες χωρίς νερό) από τα βράχια της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα και φώναζαν σε βοήθεια, ενόσω στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι και τα κύματα χτυπούσαν δυνατά στα βράχια.
Αυτές οι βασανισμένες υπάρξεις σώθηκαν από τους κατοίκους της Τήλου, που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να προσφέρουν χείρα βοηθείας. Οι ωραίοι Ελληνες, οι συκοφαντημένοι από προδοτικές ηγεσίες και ξένους επιβούλους διακινδύνευσαν τη σωματική τους ακεραιότητα για κάποιους που δεν γνώριζαν και δεν είχαν κάποιο συμφέρον από αυτούς.

  — Αυτές είναι λαμπρές σελίδες της Ιστορίας του λαού μας, που μπορεί να μην τυπωθούν ποτέ σε επιστημονικά συγγράμματα, αλλά εντυπώνονται βαθιά στις καρδιές όλων μας. Ετσι ήμασταν, έτσι είμαστε και έτσι θα συνεχίσουμε…
Σχόλιο “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ”
Αυτή είναι η κουλτούρα του έθνους μας, απέναντι στην κουλτούρα θανάτου του ισλαμοφασισμού. Αυτή είναι η δική μας αυθεντική ανθρωπιά, απέναντι στην υποκρισία των θλιβερών και ξεφτιλισμένων λαθρολάγνων. Και γι αυτή την αυθεντική ανθρωπιά, δε βρήκαν ούτε μια λέξη να πουν τα νεοταξίτικα φερέφωνα του Σόρος, γιατί η δική τους αγάπη για τον άνθρωπο είναι υποκριτική, και ο σεβασμός για τις αξίες του έθνους μας και της πατρίδας, είναι ανύπαρκτος.
Κάπως έτσι αγαπά ο Ελληνισμός τη ζωή και τον άνθρωπο, γι αυτό και αγανακτεί με τους βιαστές της αλήθειας και της πατρίδας του.
Σ αυτή τη γωνιά της Ελληνικής Γης, τη μάχη για τη ζωή δε την έδωσαν τα ξεβουρτσάλια της ΥΠΑΤΕΙΑΣ, αλλά απλοί καθημερινοί άνθρωποι που ξέρουν να αγαπούν ΚΑΙ τη ζωή… ΚΑΙ την πατρίδα τους.
Αυτός είναι ο ουμανισμός του Ελληνισμού, γι αυτό και αυτός ο λαός έχει τ αρχίδια να καταγγέλει την υποκρισία της επιδοτούμενης τσογλαναρίας του Σόρος, που ερωτοτροπεί με την κατευθυνόμενη λαθροεισβολή και τη νεοταξίτικη πολυπολιτισμική σούπα.
Αυτός είναι ο διεθνισμός του Ελληνισμού, και δεν έχει τίποτε κοινό με την ψευτοδιεθνιστική καρικατούρα των αλλοπαρμένων.

Απάντηση