ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ - ΜΑΖΙΩΤΗΣ 1  — Τεράστια επιτυχία των διωκτικών αρχών. Μετά από άγρια καταδίωξη, κατάφεραν και συνέλαβαν, αφού τον τραυμάτισαν στο μακρύ, μακρύ του χέρι, στο μέγα μοναστήρι που είχε καταφύγει για να ζητήσει συγχώρεση για τα αντιλαϊκά εγκλήματά του, ο κακοποιός πρώην υπουργός της χούντας και αρχιτρομοκράτης, Μιχελάκης.

  — Όπως είθιστε σε ανάλογες περιπτώσεις, προηγήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, διευθύνσεων e-mails και banners….

  — Σύμφωνα με τα αδιάσειστα στοιχεία που αποκάλυψε η αντιτρομοκρατική, ο Μιχελάκης κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα, με το όνομα Νίκος Μαζιώτης. Μαζί του συνελήφθη και μιά γυναικεία περούκα, δύο κραγιόν και σύνεργα μανικιούρ-πεντικιούρ….

  — Ήδη, οι διωκτικές αρχές, εργάζονται σε διπλοβάρδιες, προκειμένου να ταυτοποιήσουν χιλιάδες στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, λες και έπρεπε να γίνει η σύλληψη για να γίνει αυτό και κείνο…..

  — Πάντως στην ιστοσελίδα του τρομοκράτη πρώην υπουργού της χούντας Σαμαρά, δεν υπάρχει ακόμα, καμιά αναφορά στο ιστορικό γεγονός!!!

  — Εκεί που έλεγα να ξεκουραστώ, από το κόψιμο που μ΄ έπιασε από χθες…. Τίποτα δεν σέβονται οι ηγέτες της κρατικής τρομοκρατίας!!!

Απάντηση