ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ  — Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη ο Παναγιώτης Κουτσίκος, πρώην σύζυγος της βουλευτού, υπουργού και ευρωβουλευτού της ΝΔ, Μαριέττας Γιαννάκου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για υπόθεση υπεξαίρεσης. Συγκεκριμένα αστυνομικοί τον συνέλαβαν έξω από το σπίτι του στην Εκάλη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου πέρασε τη νύχτα.

  — Ο κ.Κουτσίκος πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Σε βάρος του είχε εκδοθεί πολυετής καταδικαστική απόφαση για υπεξαίρεση στην εταιρεία που διατηρούσε και δραστηριοποιούνταν στον ιατρικό, χρηματοοικονομικό και ασφαλιστικό τομέα.

  — Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΠΑΝΙΚΟΥ:

1.–  Έπρεπε να μάθουμε πρώτα και αυτοστιγμή για τον Μαζιώτη – Μιχελάκη, για να γνωστοποιηθεί η χθεσινή σύλληψη του καταδικασμένου πρώην συζύγου γαλάζιας υπουργού???????

2.– ΟΧΙ, ο Σαμαράς-Μπενάκης, δεν τηλεφώνησε στο όργανο που συνέλαβε τον ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, σύζυγο πρώην ΝεοΔημοκράτισσας υπουργού, για να το συγχαρεί για τη μεγάλη επιτυχία του!!!!!!

Απάντηση