ΠΛΑΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK   — Έγινε κι΄ αυτό….

  — Βρωμερά  και δειλά υποκείμενα, κατασκεύασαν από 12 Ιανουαρίου 2014 τη ΠΛΑΣΤΗ σελίδα “Πατέρας Μεθόδιος Εσφιγμένου” με ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.facebook.com/monhesfigmenoy!!!!!

  — Η βρωμερή ιστοσελίδα των ύπουλων ερπετών, ξεκίνησε αναρτήσεις μόλις τώρα, από 16 Ιουλίου 2014 και αποκαλύπτεται με μια πρωτοφανή σαπίλα, εκμεταλλευόμενη την ασυδοσία που προσφέρει το διαδίκτυο και την έλλειψη προστασίας από τις εβραιοκρατούμενες εταιρείες παροχής δωρεάν σελίδων, προς οτιδήποτε μη εβραϊκό.

  — Χρησιμοποιούντες οι σάπιοι διαχειριστές της κάλπικης και συκοφαντικής σελίδας  , φωτογραφίες της γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, του αγωνιστικού συμβόλου της και του ηγούμενού της πατέρα Μεθοδίου, με συμπερίληψη γούστων της ανωμαλίας τους, ξεκίνησαν τον βρωμερό τους πόλεμο κατά του φάρου της Ορθοδοξίας του Αγίου Όρους, με διαλόγους κατασκευασμένων σχολίων. αποδίδοντες στον ΑΓΩΝΙΣΤΗ ηγούμενο Μεθόδιο, φράσεις αισχρές, και εμφανίζοντάς τον, ως δήθεν θετικό αποδέκτη, φράσεων τρίτων, με ανωμαλίστικο σεξουαλικό περιεχόμενο.

ΠΛΑΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK 1  — Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα επέμβει ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ η πολυδιαφημισμένη υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ????…. ΑΜΦΙΒΑΛΩ….!

Η Γνήσια Ιερά Μονή Εσφιγμένου εκπροσωπείται στο διαδίκτυο, μόνο από τις σελίδες www.esfigmenou.com και http://esfigmenou.blogspot.gr/  και  https://www.facebook.com/Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou

Απάντηση