ΨΥΧΑΡΗΣ -ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ -ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ   — Να μιλήσουν αυτοί, που δεν βλέπουν βία και νοθεία στην επικράτηση της τροϊκάνικης χουντοσύνης….
Να μιλήσουν αυτοί, που με ευκολία δίνουν συγχωροχάρτι στη τροϊκάνικη χούντα των ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και στους εγκάθετους πολιτικούς απατεώνες, αυτοί που με στόμφο παπαγαλίζουν, ότι για όλα φταίμε όλοι εμείς κι΄ οι κάθε λογίς κακομοιριασμένοι και όπου γης πεινασμένοι και άνεργοι και άρρωστοι και ζώντες πεθαμένοι….!

  — !… ΟΧΙ…! ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΡΟΪΚΑ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ… ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΧΟΡΤΑΓΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΜΕ…. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ… …

  === Για τον Ψυχάρη και τον Μπόμπολα βρέθηκε τρόπος να διαγραφούν τα δάνεια άνω των €300.000.000! Κι εσύ μαλάκα Έλληνα πλήρωνε τους νταβατζήδες δημοσίων έργων και τους υπαλλήλους τους, την δωσίλογη ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

— Mετά από ισχυρές πιέσεις των τραπεζών και ειδικά της Alpha Bank, οι διοικήσεις των συγκροτημάτων ΔΟΛ και Πήγασος υπέγραψαν το μνημόνιο που προβλέπει τους όρους της συγχώνευσης.
— Στη φάση αυτή δεν προβλέπεται τριπλή συγχώνευση με τη συμμετοχή του MEGA γιατί οι τραπεζίτες επιδιώκουν να ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση με τα δάνεια των δύο εκδοτικών επιχειρήσεων και στη συνέχεια να επιχειρηθεί η συγχώνευση του νέου ομίλου που θα δημιουργηθεί με το MEGA.
— Το μνημόνιο συγχώνευσης σύμφωνα με πληροφορίες προβλέπει δραστική μείωση του προσωπικού και συγχώνευση όλων των ομοειδών δραστηριοτήτων για να επιτευχθεί μείωση των λειτουργικών εξόδων κατά 40%, ο νέος όμιλος που θα προκύψει απ’ τη συγχώνευση θα διαπραγματευτεί κούρεμα των δανείων κατά 60%.

  — Στο ποσοστό αυτό συμφωνεί η  Alpha Bank αλλά διαφωνούν οι υπόλοιποι τραπεζίτες.
  — Με δεδομένο ότι τα δάνεια του ΔΟΛ και του Πήγασου υπερβαίνουν τα τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ τα οποία δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ οι τραπεζίτες ζητούν από τους ιδιοκτήτες των δύο ομίλων να βάλουν όσο και αυτοί το χέρι στην τσέπη ενισχύοντας την κεφαλαιακή επάρκεια του νέου ομίλου που θα προκύψει απ’ τη συγχώνευση.
πηγή: lykavitos μέσω jodi
   — Συγχωνεύονται Μπόμπολας – Ψυχάρης
ΔΟΛ και Πήγασος ενώνουν τις δυνάμεις(;) τους ενώ οι τράπεζες είναι έτοιμες να τους διαγράψουν χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Αβέβαιη η τύχη μερικών από τα ΜΜΕ τους καθώς και όσων εργαζόμενων έχουν μείνει σε αυτά, καθώς τα τελευταία χρόνια απολύθηκαν πολλές εκατοντάδες
Η διαδικασία της συγχώνευσης των δύο εκδοτικών ομίλων βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έχει ήδη επιτευχθεί οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Σταύρο Μπόμπολα και Σταύρο Ψυχάρη με τις ευλογίες του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.
Όπως αναφέρουν οι Τυπολογίες, υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία για τη συγχώνευση και σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις παίζουν οι τράπεζες που πιέζουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Το σχέδιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προβλέπει δραστική μείωση του προσωπικού και συγχώνευση όλων των ομοειδών δραστηριοτήτων. Τελικός στόχος είναι ο συνολικός δανεισμός των περίπου 405 εκατ. ευρώ των ΔΟΛ, Πήγασος και Mega να μειωθεί με «κούρεμα» στα 130 έως 160 εκατ.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αν η συμφωνία προχωρήσει τότε θα πρέπει να αποφασιστεί ποιων εφημερίδων η κυκλοφορία θα συνεχιστεί («Έθνος» «Νέα», «Νέα Σαββατοκύριακο», «Βήμα της Κυριακής», «Goal News»), όπως και ποιες ιστοσελίδες θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Το σίγουρο είναι πως από τη συγχώνευση θα χαθούν πολλές θέσεις εργασίας στο όνομα μιας νέας επιχείρησης που θα μπορέσει να αποπληρώσει τα «κουρεμένα» χρέη της.
Σημειώνεται πως οι βασικοί μέτοχοι του Mega (Τηλέτυπος ΑΕ) είναι οι Πήγασος (32,73%) και ΔΟΛ (22,11%). Συνεπώς μετά την συγχώνευση το νέο σχήμα θα έχει την πλειοψηφία του Mega (περίπου 55%). Σημαντικός παράγοντας στις εξελίξεις αναμένεται να είναι και η στάση των άλλων επιχειρηματιών των ΜΜΕ που επίσης έχουν δάνεια, αλλά και οι αντιδράσεις που θα προκληθούν για την ευνοϊκή μεταχείριση των υπερχρεωμένων μέσων ενημέρωσης.
Όπως αναφέρουν οι Τυπολογίες η αρχική συμφωνία ΔΟΛ και Πήγασου, υπό την επίβλεψη της AlphaBank, προβλέπει:
– Τη μετακόμιση του Mega στις εγκαταστάσεις του Πήγασου στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου
– Τη μεταφορά των εντύπων του Πήγασου στην οδό Μιχαλοκοπούλου στον ΔΟΛ.Ήδη ο Σταυρος Ψυχάρης φέρεται να έχει δώσει εντολή να βρεθούν δύο επιπλέον όροφοι.
–Στόχος είναι o συνολικός δανεισμός των 405 εκατ. ευρώ (ΔΟΛ – Πήγασος – Mega) να μειωθεί μετά το «κούρεμα» στα 130-160 εκατ. ευρώ.
Από ThePressProject, μέσω “Το Γρέκι
Αναρτήθηκε από  sibilla

Απάντηση