Hyper-Comodo
Ενώ στο ενταύθα, όλα τα πορνοκάναλα προβάλουν εξ αντιγραφής το ίδιο έργο, της θεωρίας του καθήκοντος, της δαπάνης για το κράνος, και στην απορία για το τι σκατά κάνει το κράτος και επιτρέπει τέτοια και άλλα και δεν μας φέρνει ακόμα ποιο σκληρούς φασιστικούς νόμους να μας ξεσκίσει ολοκληρωτικά,…. και ενώ τα ίδια τηλεοπτικά αποβράσματα του δικτατορικού καθεστώτος Παπανδρέου-Πάγκαλου-Σαμαρά-Καρατζαφέρη, απαξίωσαν και απαξιώνουν γεγονότα δολοφονικών συμπεριφορών, μαυροντυμένων ένστολων, που πέφτουν με μίσος πάνω σε γριούλες και συνταξιούχους που τόλμησαν να διαδηλώσουν εναντίον της σκλαβιάς και της πείνας που τους δέρνει,…. Ενώ κανένα κυβερνητικό όργανο δεν σκέφτετε την ανάγκη ποινικής δίωξης των δολοφονικών ….μοτοσυκλετών,…… ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΤΡΟΪΚΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ.
…..Ε !!!! Στην αντίπερα όχθη, στους αδιάφθορους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Ισρασήλ, ένας γενναίος φονιάς, μέλος των διωκτών του Παλαιστινιακού εγκλήματος επιβίωσης, κατόρθωσε να εγκλωβίσει και να συλλάβει τον αρχιτρομοκράτη Carlos Nini, και να του κόψει κλήση για παράβαση του ΚΟΚ. Το νεοσύμμαχο Ισρασήλ, προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να μας βοηθήσει και άρχισε ανακρίσεις σε βάρος του αρχιτρομοκράτη Carlos Nini, προκειμένο να διαπιστώσει τη πολύ πιθανή εκδοχή (μη πω και εκ προοιμίου βεβαιότητα) για πραγματική ή πνευματική εμπλοκή του, είτε στη πυρπόληση μέλους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. των Αθηνών, είτε στο επεισόδιο του Ρέντη. Όμως ένας κρυφός πονοκέφαλος βασανίζει τους γενναίους άνδρες του Ισρασήλ…. Σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες αποτελεί το γεγονός, ότι ο διαβόητος τρομοκράτης Carlos Nini χρησιμοποιεί Αμερικάνικα σύμβολα στο ρεζερβουάρ της μοτοτσικλέτας του!!!! Όμως η επιστήμη στο Ισρασήλ έχει προχωρήσει και δεν αποκλείεται να δούμε τον Carlos Nini, ακόμα και μολοτοφιστή στη πλατέα Συντάγματος, στο αυτό 24ωρο!!!!…. Ίσως και να έχει λογαρισμό στην Αμέρικαν Εξπρές, και ακόμα, ίσως να έχει επενδύσει σε ακίνητα στις Μασαχούτσες οφ Αμέρικα, οπότε θα βάλουμε τη Κλίντον να τον δεσμεύσει άγρια!!!!..
Εν τω μεταξύ, τα Παπαδάκια συνεχίζουν να σαλιαρίζουν με τον γείτονα, με κομπάρσους της ΝΔ και να παίζουν το σενάριο της Γενικής μας Ασφάλειας και τάξης. Με τα ποσοστά από τις αδιάκοπες διαφημίσεις δεν μπορώ να ξέρω, γιατί εγώ δεν είμαι Ρακιτζής να συμπεριλαμβάνομαι στα συμβόλαια των αντένα σταθερής τηλεμαλακίας.

Λοιπόν τέρμα τ’ αστεία και τ’ ανέκδοτα. Δείτε το τρισΔΙ.ΑΣ.τατα και αντικειμενικά. Ο Παπαδάκης διαπίστωσε πολλές ελλείψεις στη θωρακισμένη στολή και προτείνει, είτε την ενσωμάτωση ακόμα και τσίγκινων σώβρακων, είτε την αντικατάσταση των εντούρο με άρματα μάχης του στρατού ξηράς……

Απάντηση