ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1 -Γ Ε ΣΕΥΥΠ  — Για τον Μιχάλη Σαμπατακάκη, πρώην Γενικό Επιθεωρητή του ΣΕΥΥΠ, ένεκα και της προσωπικής μου επαφής, έχω γράψει πολλά. Ποιος μ΄ άκουγε???… Κανείς!!!

  — Είναι αυτός, που κατάφερε με παράτυπες και μη σύννομες αποφάσεις του, να ξεφορτωθεί από το ΣΕΥΥΠ, κάθε έντιμο επιθεωρητή, που αρνιόταν να υποταχθεί στις “αντικανονικές” υποδείξεις του, ώστε να αλλάζουν τις αρχικές εκθέσεις ελέγχου, για να βασιλεύει η ατιμωρησία σε έναν χώρο, σκέτη χαβούζα.

  — Είναι αυτός, που έστελνε εγκάθετους “επιθεωρητές” για δήθεν επανέλεγχο υποθέσεων έντιμων επιθεωρητών, ώστε να ανατρέπονται τα αρχικά πορίσματα και να προκύπτουν πορίσματα ευνοϊκά για παραβάτες υπαλλήλους και δοτούς λειτουργούς.

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 2 -Γ Ε ΣΕΥΥΠ  — Να ξαναπώ, για την αλλοίωση πρακτικών επιλογής επιθεωρητών???….

  — Είναι αυτός, που από το 2005 έως και την 15-6-2014, επί 9 και πλέον έτη, προΐστατο μιας ελεγκτικής υπηρεσίας αρμοδιότητας Υγείας και Πρόνοιας, όπου και φούντωσε στη κυριολεξία η ΔΙΑΦΘΟΡΑ και ο σκοταδισμός. Όπου το μαύρο κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών και προμήθειας φαρμακευτικώ – υγειονομικών υλικών και ιατροτεχνολιγικού εξοπλισμού, αυξανόταν παράνομα με γεωμετρική πρόοδο.

  — Να ξαναπώ για το καθεστώς οικογενειοκρατίας του, σε σχέση με τον χώρο της δημόσιας υγείας???…

  — Επί 9 και πλέον έτη, με κρυγαλέες υπουργικές αποφάσεις (που μερικές φορές ούτε καν εκδίδονταν – κι΄ αν εκδίδονταν δεν τις ξέρει το…. αναγνωστικό κοινό), η γαλαζιοπράσινη εξουσία, είτε κατά μόνας, είτε και συγκυβερνητικά, ανανέωνε τη θητεία του Γενικού Επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ, Μιχάλη Σαμπατακάκη!!! Τι κι΄ αν προβλέπονται συγκεκριμένες διαδικασίες…. Η γαλαζιοπράσινη εξουσία, ήταν βολεμένη με τον Μιχάλη…. Ακλόνητος ο Μιχάλης, αλλά και καμμένο πολιτικά χαρτί, αφού η μακρά θητεία του στο ΣΕΥΥΠ, ταυτίζεται με τη πλέον μακρόχρονη περίοδο ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ στον χώρο της υγείας, που ολοένα κι΄ απλωνόταν και στοίχειωνε σαν χολέρα. Η πολιτική ηγεσία του μακροχρόνια διαφθαρμένου υπουργείου υγείας, βεβαίως και έχει τις κύριες ευθύνες, όποιοι κι΄ αν πέρασαν από τα πόστα υπουργών, υφυπουργών και γενικών γραμματέων, αλλά αυτοί έχουν το μαχαίρι, αυτοί και το πεπόνι… Οπότε???….

  — ΟΠΟΤΕ Μιχαλάκη, όταν αυτοί αρχίζουν να αισθάνονται τον κίνδυνο στον κώλο τους, σου τραβάνε μια ξεγυρισμένη στο ξαφνικό και απρόβλεπτο, χειρότερη από εκείνες που τράβαγες εσύ για να τους ευχαριστήσεις!!!… Σαν μαθητούδι τη πάτησες Μιχαλάκη, από έναν άχρηστο…. Από έναν… Βορίδη και με περίσσευμα ξεφτίλας. Τόσα χρόνια εκδουλεύσεις στον γαλαζιοπράσινο συγκυβερνητικό φασισμό και ο Βορίδης, πριν καλά-καλά αναλάβει, σούριξε μια ροχάλα με χίλιες φωτοκόπιες προς πάσαν κατεύθυνση… Άκου να δεις Μιχάλη:

ΜΑΛΑΚΩΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΣΕΥΥΠ Μ-Θ  “….Με καρατομήσεις ξεκινά την θητεία του ο νέος υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης, αφού μία εβδομάδα μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του, καρατόμησε την Δευτέρα, τον επικεφαλής του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας – Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) κ. Μιχάλη Σαμπατακάκη.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Σαμπατακάκης βρισκόταν στο τιμόνι του ΣΕΥΥΠ επί 10 χρόνια και η εκδίωξή του από το Σώμα έγινε με υπουργική απόφαση…..

Αυτό το προσβλητικό κείμενο σκόρπισαν παντού οι κύκλοι του Βοριδικού πλέον Υπουργείου υγείας στις 16-18/6/2014…! Τέτοια χουντοαγάπη, σπάνια βλέπεις….

Πολύ αχάριστες οι χούντες οσφυοκάμπτα Μιχαλάκη, αλλά ξέρεις???… Το χάρηκα…. Έτσι σου έπρεπε και μάλιστα άργησε πολύ….

  —  ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ

ΒΟΗΘΟΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΕΥΥΠ -ΕΛΕΩ ΒΟΡΙΔΗ  Λες και ήταν “έτοιμος” από χρόνια, ο ναοναζί Μάκης Βορίδης, με συνοπτικές διαδικασίες αντάξιες ενός μικρού Λεπέν και τσεκουράτου Χιτλερίσκου, αφού για την θέση του Γενικού Επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ, έγραψε (στα άγραφα) χιλιάδες υπαλλήλους του υπουργείου υγείας με Α΄ βαθμό, επέλεξε τον διαλεκτό του, που είναι ακόμα στον Β΄ βαθμό και συνολικά  (χωρίς προκήρυξη των θέσεων) αποφάσισε και διέταξε:

1.– Για τη θέση του Γενικού Επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ, επιλέγει τον φαρμακοποιό  ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΣΤΑΥΡΟ του ΑΝΔΡΕΑ, ο οποίος μπορεί να κατέχει διδακτορικό τίτλο σπουδών, αλλά είναι ακόμα με… Β΄ βαθμό και θα φαίνεται να προΐσταται επιθεωρητών, που ήδη κατέχουν τον Α΄ βαθμό και του ρίχνουν πολλά χρόνια επεγγελματικής εμπειρίας στο κεφάλι, την οποία κανένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών δεν μπορεί να υπερκαλύψει άνευ χούντας. Θα μου πείτε και ποιος απέμεινε για να τολμήσει να κάνει ένσταση…. Χέστα!!!

2.– Για τη θέση του βοηθού Γενικού Επιθεωρητή, Υγειονομικού-Φαρμακευτικού τομέα και αναπληρωτής Γενικός Επιθεωρητής, επιλέχθηκε ο επιθεωρητής Βιγκλής Βασίλειος, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

3.– Για τη θέσει του βοηθού Γενικού Επιθεωρητή, Διοικητικού-Οικονομικού Τομέα ΣΕΥΥΠ, επιλέχθηκε ο επιθεωρητής Παναγόπουλος Βασίλειος, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

4.– Για τη θέση του βοηθού Γενικού Επιθεωρητή, του Τομέα Φορέων Πρόνοιας ΣΕΥΥΠ, επιλέχθηκε η Ρίζου Ελένη, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

5.– Για τη θέση του βοηθού Γενικού Επιθεωρητή, του Τομέα Καπνού & Αλκοόλ του Σ.Ε.Υ.Υ.Π., επιλέχθηκε η  Σωτήρχου Αθανασία, αγνώστων λοιπών στοιχείων

5.– Για τη θέση του βοηθού Γενικού Επιθεωρητή και προϊσταμένου του περιφερειακού Γραφείου ΣΕΥΥΠ Μακεδονίας – Θράκης που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επιλέχθηκε ο γιατρός Γιώργος Μαλακώζης (για τον οποίο γνωρίζω ότι κατέχει τον Α΄ βαθμό).

=== ΦΗΜΕΣ φέρουν τον εκδιωχθέντα από την αχάριστη χούντα, Μιχάλη Σαμπατακάκη, ότι ξεκίνησε διαδικασίες για την ακύρωση της απόφασης Βορίδη, ως προς την επιλογή Γενικού Επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ και ότι μετεπήδησε στο…. ΣΥΡΙΖΑϊκο στρατόπεδο, όπου ήδη υπάρχει και άλλος…. Μιχάλης Σαμπατακάκης. Μην εκπλαγείτε λοιπόν, αν η πολιτική συμμορία Τσίπρα, χρησιμοποιήσει στημένη από τη τωρινή χούντα λεμονόκουπα, για να ….αναβαθμίσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Απάντηση