ONMED για Σαμπατακάκη - ΣΕΕΥΠ  — ….Αλλά, άλλο το έννομο συμφέρον, δια του οποίου προσβάλεται στο ΣτΕ μια κραυγαλέα παράνομη υπουργική απόφαση και άλλο η ΔΗΘΕΝ δικαίωση του Σαμπατακάκη.
   — Και για να γίνομαι σαφέστατος, θυμίζω την ανάρτησή μου  Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΕΥΥΠ — Με συνοπτικές διαδικασίες φυσικά…., όπου φαίνεται καθαρά, ότι ο Σαμπατακάκης παρέμενε σαν Γενικός Επιθεωρητής ΣΕΕΥΠ, με μη σύννομες παρατάσεις της θητείας του. Αυτό σημαίνει, ότι ήταν μονίμως μετέωρος και οποτεδήποτε, μπορούσε να φάει τη κλωτσιά και τέρμα, όπως και έγινε και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιστρέψει.

  — Αυτή τη κλωτσιά του σάπιου συστήματος κατά ενός τέκνου της, εμφανίστηκε δουλοπρεπώς, σαν προσωπική καρατόμηση από τον Βορίδη, ενώ το θέμα το είχε ξεκινήσει ο επίσης άθλιος προκάτοχος Αδωνάϊ Γεωργιάδης με σαχλονόμο.

  — Ήρθε χθες με ΝΕΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ το ONMED.GR και αντί να γράψει επί της ουσίας, ότι απλά έκρινε μη σύννομη την απόφαση διορισμού του Ευαγγελάτου, ως νέου γενικού επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΟΣ, ούτε λίγο, ούτε πολύ, εμφανίζει τον Σαμπατακάκη ως “δικαιωθέντα” λες και τον επαναφέρει στη θέση του.

  — Όμως ενδεχομένως το άρθρο του ONMED.GR περιέχει και άλλα ψέματα, ΔΙΟΤΙ αν κάνεις ΚΛΙΚ στο σχετικό λίνκ βγάζει “ΣΦΑΛΜΑ” και ότι η σελίδα “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ” και διότι ενώ από αυτό το πήραν και το αναπαρήγαγαν άλλες σελίδες, το ONMED.GR στη ζούλα, αφαίρεσε τη σχετική ανάρτηση του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ σε κανέναν. Ο Μπαρμπανίκος βρήκε τη προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ το πονηρό ONMED.GR, και σας την εμφανίζει, για να μην εκθέσει αυτούς που δεν ενημερώθηκαν για τη απόσυρση της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ:

  — Ακέφαλο το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας. Το ΣτΕ απέρριψε απόφαση του Μ. Βορίδη για αλλαγή ηγεσίας στο ΣΕΥΠ

  — Ο υπουργός Υγείας, μία εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους στις 16 Ιουλίου, υπέγραψε απόφαση σύμφωνα με την οποία τα καθήκοντα Γενικού Επιθεωρητή Υγείας αναλαμβάνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο μόνιμος υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας και Διευθυντής Φαρμάκων κ. Σταύρος Ευαγγελάτος

  — Ο υπουργός τοποθέτησε με υπουργική απόφαση ως επικεφαλής του ΣΕΥΥΠ τον κ. Ευαγγελάτο, όμως ο κ. Σαμπατακάκης είχε εκλεγεί από υπηρεσιακό συμβούλιο.

  — Ο Γενικός Επιθεωρητής επιλέγεται από το Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο που επιλέγει τους Γενικούς Διευθυντές στο δημόσιο και τα ΝΠΔΔ, ύστερα από δημόσια πρόσκληση- προκήρυξη για υποβολή υποψηφιοτήτων, και όχι με Υπουργικές αποφάσεις.

  — Ο κ. Μ. Σαμπατακάκης (φωτό) βρισκόταν στο τιμόνι του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας από το 2005 και η θητεία του είχε λήξει το 2012 αλλά είχε ανανεωθεί για έναν ακόμη χρόνο, διάστημα το οποίο παρήλθε.

σαμπατακακης

Το νομικό πλαίσιο για τον επικεφαλής του ΣΕΥΥΠ άλλαξε όταν ήταν υπουργός ο
 Άδωνις Γεωργιάδης σύμφωνα με το οποίο ο Επιθεωρητής αναδεικνύεται μέσα από το Σώμα και πρέπει να έχει συγκεκριμένα προσόντα, όπως πτυχίο ΑΕΙ συναφές με τον χώρο της υγείας (ο κ. Μ. Σαμπατακάκης σπούδασε Χημικός Μηχανικός και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ως Υγιεινολόγος Μηχανικός , ενώ ο κ. Σ. Ευαγγελάτος είναι φαρμακοποιός).

Ο κ. Μ. Σαμπατακάκης, έκανε ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κέρδισε, ενώ το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την απόφαση του κ. Μ. Βορίδη.

Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να βρεθεί λύση, το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας είναι ακέφαλο, οι έλεγχοι έχουν ατονίσει και στο υπ. Υγείας επικρατεί αναστάτωση γύρω από το θέμα αυτό.
Πηγή: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:jxEVCT5uiUsJ:www.onmed.gr/ygeia-politiki/item/316575-akefalo-to-soma-epitheoriton-ygeias-to-ste-aperripse-apofasi-tou-m-voridi-gia-allagi-igesias-sto-sefp+&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr#ixzz38Acae0C2

=== ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
— Λοιπόν, για να μη μπουρδολογούμε, ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ από Γενικός Επιθεωρητής του αμαρτωλού ΣΕΥΥΠ, για πάρα πολλούς λόγους και ιδιαίτερα, επειδή έτσι βολεύει το φασιστικό συγκυβερνητικό καθεστώς που ο Σαμπατακάκης υπηρέτησε φανατικά. Μπορεί να έχει δικαίωμα να συμμετάσχει σε μια νέα κρίσει “ενώπιον της επιτροπής επιλογής” αλλά δεν πρόκειται να “δικαιωθεί” απλά, γιατί δεν τον χρειάζεται άλλο το καθεστώς.
— Νομικές προβλέψεις προσωρινής αναπλήρωσης, μέχρι να κινηθούν και ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιλογής, υπάρχουν. Επομένως, τα περί ακέφαλου ΣΕΥΥΠ, επειδή διώχθηκε ο Σαμπατακάκης και επειδή απορρίφθηκε μια μπούρδα απόφαση του νεοναζί Βορίδη, είναι ακόμα μία υπερβολή.
— Από τις νέες διαδικασίες, ή θα επιβληθεί με “ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ” ξανά ο Ευαγγελάτος, ή ένας άλλος “Ευαγγελάτος” – Σαμπατακάκης δεν πρόκειται να επανέλθει και πιθανόν να μη μπει στον κόπο να συμμετάσχει σε διαδικασία κρίσης, διότι εκεί πιθανόν να τον μαχαιρώσει το σάπιο σύστημα που υπηρέτησε θανάσιμα, ενώ έχει καλοβολέψει τα παιδιά του…. ΑΠΛΑ, πήγε στο ΣτΕ για να ανταποδώσει το στραπατσάρισμα που του έκανε ο Βορίδης. Τίποτε άλλο.

Απάντηση