ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ  — Από ένα σημείο και μετά, τους παραγοντίσκους του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και του Υπουργείου Πολιτισμού, τους συχάθηκα και τους ….έστειλα.

  — Πάει καιρός, που τις αισχρές “καταγγελίες” όλων των στρατοπέδων, των εντός και εκτός χαραμοφάϊδων του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, τις πετάω στα σκουπίδια, αλλά έλα που η μεθοδολογία τους πιάνει τόπο και εξακολουθούν να βρίσκουν κορόϊδα για να προβάλουν τα αλληλομαχαιρώματα, χρησιμοποιούντες ψευδώνυμα, που συχνά τα συναντάς να “ταιριάζουν” με ονόματα ανυποψίαστων υπαλληλίσκων.

   — Η κουτσομπολίστικη και κρυπτοσυμφεροντολογική “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ” που μου ήρθε και κάποιοι την ανέβασαν ως ουσιαστική, είναι η παρακάτω, με σβησμένα τα ονόματα:

<<ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ Πχχχχχχ Μχχχχχχ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί φίλοι, βρέθηκα τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου στην Νίσυρο, στο πετυχημένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανάπτυξης σεναρίων & κινηματογραφικών σχεδίων που διοργανώνει το Μεσογειακό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, όπου έγινα μάρτυρας, εγώ και αρκετοί άλλοι, ενός τηλεφωνήματος του ΠΠΠΠΠΠΠΠ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου Πχχχχχχ Μχχχχχχχ στην δημοσιογράφο της Καθημερινής Μμμμμμ Κκκκκκκκκκ, η οποία βρισκόταν και αυτή στην Νίσυρο για τα σεμινάρια. Την ώρα του τηλεφωνήματος γευματίζαμε σε μια ταβέρνα και μάθαμε, εγώ και άλλοι όλοι την συνομιλία.

Ο Πχχχχχχ Μχχχχχχχχ προσπαθούσε να διαβάλλει το υπόλοιπο Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ. ότι δήθεν δεν ψήφισε να γίνει η προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης του Γεν. Διευθυντή του Ε.Κ.Κ. και εκλιπαρούσε δε, να κάνει η Κκκκκκκκκκ δημοσίευμα εναντίον του Δ.Σ, η οποία φαινόταν να είχε πειστεί από τα λεγόμενα του Μχχχχχχχχ.

Όταν έκλεισε το τηλέφωνο, η Μαρία μας είπε χαρακτηριστικά ότι όταν ανέβει Αθήνα θα κάνει δημοσίευμα σκληρό εναντίον του Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ., όπως και έπραξε με άρθρο της στην Καθημερινή.

Στην συνέχεια, όταν ανέβηκα στην Αθήνα, επειδή είμαι υπάλληλος του ΥΠΠΟ, πληροφορήθηκα ότι ο Πχχχχχχ Μχχχχχχχχ προσπαθούσε να κλείσει ραντεβού με την Υφυπουργό Πολιτισμού, μόνος του κρυφά από το υπόλοιπο Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ.,  ώστε να στηρίξει  τον αρεστό του Γγγγγγγ Κααααααααα, μιλώντας αρνητικά για το Δ.Σ.. Δεν γνωρίζω εάν έγινε τελικά αυτή η συνάντηση…

Κρίμα, για τον Πχχχχχχ Μχχχχχχχ που θέλει να θεωρείται άνθρωπος του Πνεύματος και του Πολιτισμού. Τα ίδια και χειρότερα έκανε στο Υπουργείο όταν τον είχαν διορίσει στο Ε……. Κ……. Β……. (——), έφυγε μεσάνυχτα και έχουμε να θυμόμαστε πολλά ευτράπελα εδώ στο ΥΠ.ΠΟ.

Αφροδίτη-Ιωάννα Σσσσσσσσσσ

Υπάλληλος ΥΠ.ΠΟ.>>

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ

Για να καταλάβετε το μέγεθος της πουστιάς, της δήθεν “επώνυμης” καταγγελίας, σας πληροφορώ, πως υπάρχει συμπτωματικά, μία μόνο υπάλληλος στο αμαρτωλό Υπουργείο Πολιτισμού, με ονοματεπώνυμο Αφροδίτη Σσσσσσσσσσ, που υπηρετεί εφέτος ως εποχιακή ημερήσια φύλακας αρχαιολογικού χώρου και δεν έχει καμία σχέση με τη κουτσομπόλα καταγέλουσα, η οποία χρησιμοποιεί βλακωδώς ψευδώνυμο, για να πετύχει να παρασείρει ιστολόγια, που θα φιλοξενήσουν τις άρρωστες μεθοδεύσεις της / του, στοχεύοντας τη θέση του Πχχχχχχ Μχχχχχχχ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΟΥ

ΠΡΟΣ Ετ. Ελλήνων Σκηνοθετών, προς Ελλ. Κέντρο Κινηματογράφου κλπ χαραμοφάηδες κρατικών επιχορηγήσεων.

Συνεχίζουν το αλληλοξεκατίνιασμα στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου…..

Απάντηση