ΤΣΙΠΡΑΣ 1  — Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ

  — Είναι πρωτίστως συγκεκριμένη πρακτική για την αποφασιστική καταδίκη του κράτους των δολοφόνων…

  — Είναι σειρά από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με στόχο την καθολική του απομόνωση. Είναι ασυμβίβαστος αγώνας ενάντια στους ελληνόφωνους συνεργάτες της σιωνιστικής συμμορίας, που βάφτισαν μπίζνα τις σχέσεις τους με τους φονιάδες της Μέσης Ανατολής.

  — Η αλληλεγγύη στη μαρτυρική Παλαιστίνη ξεφτιλισμένε, σημείνει ότι από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορείς και επιβάλλεται να κάνεις δεκάδες πράγματα που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ, κι αντί να ντρέπεσαι γι αυτά, φόρεσες το μαντήλι της εξαπάτησης, νομίζοντας πως αυτό από μόνο του αρκεί για να μετατρέψει τα σούργελα σε επαναστάτες.

  — Και αυτά είναι τα ελάχιστα που μπορεί να πει κανένας βλέποντας εικόνες σαν αυτή και διαβάζοντας ειδήσεις σαν αυτή που ακολουθεί.

  — Με τον Αλέξη Τσίπρα, να έχει στους ώμους του ένα παλαιστινιακό μαντήλι (“καφίγια”), πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ισραηλινή εισβολή στη Γάζα και τη δολοφονία εκατοντάδων αμάχων.

  — Στο σημείο βρέθηκαν περίπου 1.500 άτομα που άρχισαν πορεία προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Βασιλίσσης Σοφίας και κατέληξαν στην αμερικανική πρεσβεία. Στην πορεία συμμετείχαν μεταναστευτικές οργανώσεις κόμματα της Αριστεράς, σωματεία εργαζομένων και αρκετοί Παλαιστίνιοι.
Ένας ξεφτίλας μιλά για όλα αυτά που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση