ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ  — Alex Kane στις 22 Ιούλη, 2014 28
— Εννέα ακτιβιστές διαμαρτύρονται για την Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα, και συνελήφθησαν σήμερα, μετά την κατάληψη των γραφείων των φίλων των Στρατιωτικών Δυνάμεων του Ισραήλ (FIDF), γραφεία που βρίσκονται στο κέντρο του Μανχάταν. Οι διαδηλωτές, μέλη της “Εβραϊκής Φωνής για την Ειρήνη” (JVP) και οι “Εβραίοι λένε Όχι!” (JSN), κατέλαβαν τα γραφεία για μια ώρα, κρατώντας ένα πανό, τραγουδώντας τραγούδια στα εβραϊκά και αγγλικά και διαβάζοντας τα ονόματα των πάνω από 600 νεκρών Παλαιστίνιων, που έχουν σκοτωθεί πρόσφατα, ως αποτέλεσμα της επίθεσης του Ισραήλ.

  — Παρακολουθήστε την στιγμή πριν συλληφθούν:

— Οι ακτιβιστές απαίτησαν από την FIDF, να σταματήσει τη χρηματοδότηση του Ισραηλινού στρατού. Η FIDF είναι μία πολυ-εκατομμυριούχος σε δολάρια μη-κερδοσκοπική οργάνωση που συλλέγει τα κεφάλαια για να τα στέλνει στον ισραηλινό στρατό. (Η αστυνομία) μαγνητοσκόπησε τα μέλη της JVP και της JSN που είχαν πανό με το σύνθημα: «Οι Εβραίοι λένε όχι στην χερσαία εισβολή στη Γάζα.”

Οι διαδηλωτές συνελήφθησαν μετά από επέμβαση δεκάδων αστυνομικών της Νέας Υόρκης και μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Μανχάταν -συμπεριλαμβανομένων των μελών του Counter-Terror-Unit, όταν οι ακτιβιστές αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις. Αναμένεται ότι θα τουσ απαγγελθούν κατηγορίες για εγκληματική καταπάτηση…. …. …. …..

ΠΗΓΗ:  http://mondoweiss.net/2014/07/activists-arrested-occupying.html 

Απάντηση