Αφού συμπλήρωσε 13 ώρες μαλάκυνσης, κατέρρευσε η εκδοχή της ληστείας περιπτέρου με θύματα άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., όπου με την απειλή 4-5 καλάσνικοφ άγνωστοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν ΚΥΡΙΩΣ τις κάρτες κινητής και ακίνητης τηλεφωνίας από τον περιπτερά. Οι χαλασμένες πληροφορίες προήλθαν (χθες βράδυ στις 20.00’μ.μ.) και αποσύρθηκαν σήμερα (09.00′ το πρωί) από ανώνυμους πληροφοριοδότες της ασφάλειας προς τα ευαγή πορνεία των τηλεκαναλιών. Με άνεση, σαν να μη τρέχει τίποτα…. Όλα νορμάλ των ανωμάλ…..

Μέσα στη σύγχυση της κατάργησης ολόκληρων πρωϊνών καραγκιοζομπερντέδων, ο θίασος του Παπαδάκη (εξ ανάγκης και για να σώσει τα προσχήματα όλων των κοτσανοπαραγωγών) ρίχνει με πλεόνασμα θράσσους, μια μάλλον παλιά ιστορία εμπλοκής κακοποιών με αστυνομικούς, για θέμα λαθρεμπορίας ….καλάσνικοφ. Μέσα στη φαντασία σου, καλή κι’ η μαλακία σου.

Προσπαθώ 2,5 χρόνια να σας εκπαιδεύσω και μάλλον μου βγαίνετε μεταξεταστέοι. Αν απορείτε γιατί ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ Μπαρμπανίκος δεν έπεσε στη λούμπα του περιπτερά, είναι πολύ απλό: Ενώ μου τα ζαλίζουν με φανατίλα επί ώρες για ληστεία περιπτερά με περίπτερο, μου κρύβουν τον περιπτερά, που δεν συμβαίνει σε καμία αληθινή ιστορία….. Και να πω “καλά, ίσως τον προστατεύουν – που καρφί δεν τους καίγεται”,… αλλά να μου κρύβουν και το κλεμμένο περίπτερο, κάτι πούστικο παίζεται εναντίον της νοημοσύνης μου, που στα νιάτα της είχε χτυπήσει 165 ΝΤΑΝ!!!!

Ανήθικο Δίδαγμα: Μην ακολουθείτε σαν πρόβατα τους χρυσοπληρωμένους πράκτορες του σάπιου συστήματος.

Απάντηση