ΜΙΧΑΛΗ… ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΤΗΤΟ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ LAMOGIO???

25 Ιουλίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ -ΛΑΜΟΓΙΟ  — Τροπολογία «δωράκι» στους μεγαλοεργολάβους από την κυβέρνηση – Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπ. Εθνικής Άμυνας για τη … στρατολογία και τους φάρους. (Ξεφτίλες)…

  — Τροπολογία «δωράκι» στους μεγαλοεργολάβους κατέθεσε αιφνιδιαστικά χθες η κυβέρνηση στη Βουλή, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών. Η τροπολογία κατατέθηκε εκπρόθεσμα και δίνει στους μεγαλοεργολάβους το δικαίωμα να συμμετέχουν σε όλα τα δημόσια έργα ακόμη και τα μικρότερα από τα οποία έως τώρα αποκλείονταν.

  — Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ισχύον καθεστώς οι μεγάλες εταιρείες δεν μπορούν να αναλάβουν ένα έργο το οποίο κοστολογείται κάτω από ένα ορισμένο όριο προκειμένου να υπάρχει μερίδιο στην αγορά για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

  — Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπ. Εθνικής Άμυνας για τη στρατολογία και τους φάρους. Σύμφωνα δε, με την εφημερίδα η Βουλή, εκδίδοντας συμπληρωματική ημερήσια διάταξη, εισάγει, με διαδικασίες φαστ τρακ, σήμερα το νομοσχέδιο στην Ολομέλεια του Β’ Θερινού, ώστε να ψηφιστεί είτε την ίδια ημέρα ή το αργότερο την προσεχή Τρίτη.

tvxs
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση