ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ

25 Ιουλίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

TSUTSUNEROS  VS  ΠΑΠΟΥΛΙΑ  — Το να βλέπεις έναν εγκάθετο δωσίλογο και αποδεδειγμένον στη πράξη νεοναζί-σιωνιστή, να σου βγάζει μια επετειακή διαπίστωση περί δημοκρατίας, ΕΙΝΑΙ κάτι σαν την αόριστη αναζήτηση της χαμένης παρθενιάς της πόρνης Τζούντιθ, στα στενοσόκακα του λιμανιού της Χάϊφα.

ΠΑΠΟΥΛΙΑ -ΑΥΓΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥΠΑΠΟΥΛΙΑ -ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΦΥΛΗΣ ΓΟΥΟΛ ΣΤΡΙΤ  — Και το ν΄ ακούς τον ίδιο, αποδεδειγμενο με τις υπογραφές του προδότη της δημοκρατίας και καταπατητή του συντάγματος, να μας διαπιστώνει αόριστα ελλείμματα της δημοκρατίας που προεδρεύει επί 10 αισχρά χρόνια ξεπουλήματος της πατρίδας μας, σίγουρα σου φτιάχνει τη προδιάθεση, ν΄ αρπάξης ένα τριπάνη και να του ανοίξης την άχρηστη καρδάρα, για να αναμοχλεύσεις τα ξεγραμμένα ιδιοχείρως από τη μνήμη του, τα εκατοντάδες εγκλήματά του, κατά του αφοπλισμένου ελληνικού λαού. Εγκλήματα πραγματικής γενοκτονίας, με την υπογραφή ΠΑΠΟΥΛΙΑ, του Νο 1 πολιτικού κακοποιού και στυλοβάτη δια της ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ του, της τροϊκάνικης χούντας των τραπεζιτών ληστών.

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 1ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΑΓΓΟΥΡΙ  — Διάβασα πολλά και σε φίλους και είπα να τον υποτιμήσω και προσωπικώς, μιας και από τη πρώτη μέρα που ιστολογώ, τον έχω Νο 1 στόχο, με γελοιογραφίες που εκφράζουν την απανθρωπιά του. Ο Μητσοτάκαρος φαντάζει μικρογραφία, συγκρινόμενος με τις αντισυνταγματικές αθλιότητες του Παπούλια.

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ   — Ας ξαναθυμηθούμε εικόνες από αναρτήσεις του υπάνθρωπου.

 

Απάντηση