Αρσένι Γιατσενιούκ -ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ  — Μέχρι χθες, Ουκρανοί νεοναζί-σιωνιστές, Αμερικάνοι και Γερμανοί νεοναζί-σιωνιστές παπαγάλιζαν το ηλίθιο σενάριο που έφτιαξαν στα γόνατα, για δήθεν σχέση της Ρωσίας και των Ρωσόφωνων της Ουκρανίας, στο έγκλημα της κατάρριψης του Μαλαισιανού πολιτικού αεροσκάφους.

  — Όμως κάθε υποτιθέμενο στοιχείο, γινόταν μόνο του σκόνη, μόλις δινόταν από τους κακοποιούς ιδιοκτήτες των διεθνών ΜΜΕ. Έπεσαν και κάτι ψιλές από ισχυρές χώρες, ια να σταματήσουν οι μαλακίες των δολοφόνων κατά της Ρωσίας και ΞΑΦΝΙΚΑ χθες οι Αμερικάνοι, έκαναν μια θεαματική κωλοτούμπα και απομακρύνθηκαν εκατοντάδες χιλιόμετρα από την αισχρή εκδοχή, για δήθεν ανάμειξη της Ρωσίας και για να μη γελοιοποιηθούν αυτοστιγμή, μίλησαν για δήθεν τυχαίο λάθος των ρωσόφωνων ανταρτών της Ουκρανίας.

  — ΣΗΜΕΡΑ, χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού ΑΝΤΙΝΑΖΙ – ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. Η εγκάθετη σάπια κυβέρνηση των υπό τον Αρσένι Γιατσενιούκ νεοναζί-σιωνιστών της Ουκρανίας ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ με τα σώβρακα στο χέρι!!!!! Έτσι όπως πέφτει κάθε σάπια χούντα.

  — Καλά ρε Αρσένι Γιατσενιούκ, με τόσες ρουκέτες του Πούτιν στο χέρι, γιατί αμόλησες τη δική σου θρασύδειλη ρουκέτα της παραίτησης????

  — Εύχομαι και στους νεοναζί-σιωνιστές των Αθηνών, Σαμαρά και Βενιζέλο, το “σύντομα και στα δικά τους.”

Απάντηση