Ενοίκιο αντί δόσης ….και το σπίτι στην Τράπεζα.

26 Ιουλίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ  — Γκ. Χαρδούβελης (Ο Φιλάνθρωπος υπουργός οικονομικών και πρώην παπαγαλάκι χρηματιστηρίου) σήμερα στα “ΝΕΑ” ….για όσους έχουν κόκκινα δάνεια.

  — “Το κράτος πρέπει να δώσει κάτι για να μην τους πετάξουν έξω από τα σπίτια τους”

  — ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

1] Εάν έχω χρήματα για την πληρωμή ενοικίου στην τράπεζα, γιατί να μην πληρώνω την δόση του δανείου -εάν τα ποσά είναι σχετικά ως προς το ύψος τους- και να μου μείνει το σπίτι;

2] Θυμίζει Μπαρμπανίκο την “αντίστροφη υποθήκη” ή κάνω λάθος(;) (ιδε παρακάτω σχετικό). 

  — Η βασική διαφορά φαίνεται ότι είναι ….στην μια περίπτωση δεν φθάνει η σύνταξη για ζήσει ο συνταξιούχος και στην άλλη τα εξαθλιωμένα εισοδήματα του άλλου “χριστιανού” δεν επαρκούν να αποπληρώσει το χρέος του στην τράπεζα.

  — Και στις δυο περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ….το σπίτι θα καταλήγει στην τράπεζα.

  — ΣΧΕΤΙΚΟ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Υπάρχει λύση…. Να κρεμάσουμε τον νυν και τους πρώην διοικητές του ΙΚΑ, πριν μας κλέψουν τα σπίτια!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για μια ακόμα παραλαγή, της βίαιης ανακατανομής εισοδήματος, από τις άγρια φορολογούμενες μάζες, στους αφορολόγητους ….τραπεζίτες.
Αν είναι “νόμιμη” η επιδότηση ενοικίου, για να χάσει την ιδιοκτησία ο ιδιοκτήτης μικροεισοδηματίας, ΓΙΑΤΙ να μην είναι περισσότερο νόμιμη η ισόποση επιδότηση της δόσης του δανείου, ώστε να παραμείνει το ακίνητο στο μέλος της φορολογούμενης μάζας?????
Πόσες ντιρεκτίβες της πόρνης ΕΕ καταπατώνται, για τη διπλοληστεία από τους αχόρταγους τραπεζίτες????? Η σάπια συγκυβερνητική εξουσία, για τη ψυχή της μακαρίτισσας της μάνας της νομοθετεί τις ληστείες σε βάρος της μάζας??????

Απάντηση