ΣΤΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ

26 Ιουλίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 5  — Οχι δεν έχουμε επιφυλλάξεις για τα πολιτικά εκτρώματα που αναπαράγονται στο κοινοβούλιο της ντροπής…

  — του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

   — Άλλωστε στη θλιβερή διαδρομή του αυτό το κοινοβούλιο, έχει αποδείξει περίτρανα, πως δεν είναι ένας χώρος στον οποίο συναντάται η προσωπική αξιοπρέπεια των καλοπληρωμένων εθνοσωτήρων με την αβίαστη λαϊκή εκπροσώπηση, όσο στρεβλά κι αν αποτυπώνεται αυτή στις εκλογικές παρωδίες.

  — Οι πρωταγωνιστές που σουλατσάρουν σ αυτό, δε διστάζουν να το μετατρέπουν καθημερινά, από “ναό” της δικής τους έστω αντίληψης για τη Δημοκρατία, σε μπαρμπουτιέρα πολιτικής συνδιαλλαγής, μέσα στην οποία αντί να δίνονται μάχες για το ποθούμενο και το εθνικό, οργιάζει το πολιτικό παζάρι προκειμένου κάθε φορά να νομιμοποιείται το απαιτητό, απο εξωθεσμικά και συμμοριακά οργανωμένα συμφέροντα, σε βάρος της ίδιας της πατρίδας.

  — Με αυτή την έννοια, καθόλου δε μας ξενίζουν οι θριαμβολογίες του δηλωσία, πως έχει στο τσεπάκι τα 180 ανδρείκελα που χρειάζεται η κατοχή για να νομιμοποιήσει την παρουσία  της χειραγωγούμενης από αυτήν διοίκησης, στο τιμόνι της χώρας.

  — Τους έχει εξασφαλισμένους ήδη??? Τυπικά όχι. Δε τους έχει. Αυτό που κάνει είναι να επιχειρεί μέσα από δηλώσεις τέοιου είδους να προλειάνει το έδαφος επικοινωνιακά για να τους αποκτήσει. Στρώνει δηλαδή επί της ουσίας το επικοινωνιακό χαλί, πάνω στο οποίο ετοιμάζονται να συρθούν ταπεινωμένοι, όλοι εκείνοι που δε θα διστάσουν να φτύσουν τις χθεσινές μεγαλοστομίες τους, για να πραγματοποιήσουν μια ακόμη πολιτική κωλοτούμπα για το… “εθνικό συμφέρον”.

  — Γιατί αν σ αυτό το τσίρκο που επιμένει να αυτοαποκαλείται κοινοβούλιο, υπήρχαν πολιτικοί άνδρες και όχι χειραγωγούμενα σούργελα….
Αν σ αυτό το κοινοβούλιο, υπήρχε αντιπολίτευση που σέβεται τον εαυτό της, πρόθυμη να τιμήσει το λόγο της και τους πολίτες που την εμπιστεύθηκαν…

  — Τότε μετά από αυτή τη δήλωση – πρόκληση του ανεκδιήγητου Σα(χλα)μαρά, θα έπρεπε την επόμενη κιόλας ημέρα να έχει κυκλοφορήσει ενυπόγραφη δήλωση από τουλάχιστον 148 βουλευτές, που θα καταγγέλουν τον πρωθυπουργό της χώρας για πολιτική εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών, και για πρωτοφανή απόπειρα εκβιασμού και διασυρμού του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Είδατε τέτοια δήλωση που δε την είδαμε εμείς??? Ούτε θα δείτε…
Είδατε να ιδρώνει το αυτί των “πρόθυμων” μετά από την έκθεση της BLACK ROCK, πως παρά τη μαζική εξόντωση του πληθυσμού της αποικίας, η χώρα οδηγείται στην καταστροφή??? Ούτε θα δείτε…
Είδατε κανένα από τα παρελαύνοντα σούργελα να λέει: “Ως εδώ η απάτη. Καταστρέψατε τη χώρα και πρέπει να αποκαθηλωθείτε άμεσα”??? Ούτε θα δείτε…

Πολιτικούς γλίτσηδες θα δείτε να δηλώνουν ακόμη μια φορά πως “το εθνικό συμφέρον απαιτεί πολιτική σταθερότητα”, και γι αυτ΄λο θα (ξανα)κάνουν την καρδιά τους πέτρα (ξανα)στηρίζοντας2 την συγκυβέρνηση της καταστροφής.

Άλλωστε δεν ήταν τυχαία και η τροπολογία του άσπιλου και αμόλυντου υπουργού της Δικαιοσύνης που στο νομοσχέδιο για τους …φάρους, κατατέθηκε και εξασφαλίζει το ακαταδιώκτο και ένα διαρκές συγχωροχάρτι στο πολιτικό λαμογιστάν.

Όλα έχουν το τίμημά τους σ αυτή τη ζωή… Μα είναι τόσο τιποτένιοι αυτοί που πουλούν πατρίδα και προσωπική αξιοπρέπεια για τόσο ευτελές τίμημα…
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση