ΣΑΜΑΡΑΣ -ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ  — “Το μέλλον δεν χαρίζεται – κερδίζεται” και “πιο δύσκολο από το να κερδίσεις κάτι, είναι να το κρατήσεις”
Ευαγγελιζόταν ο Σαμαράς, όταν καμωνόταν ότι θα μας φέρει την “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ” σύμφωνα με την  “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” της 31.05.1997 

  — Αντώνη (ή Αδωνάϊ) ….με το Βαγγέλη που έχεις “μπλέξει”, δεν σε βλέπω να το “κρατάς” και πολύ ακόμα!  
….Τώρα μάλιστα που άνοιξες και  “ιστορίες” με τον αποκλεισμό της Ντόρας από την Ευρώπη ….θα σε “ροκανίζει” ο επίτιμος παρέα με τον υιό τον Κυριάκο.
 
Κατά τα άλλα ….μια ζωή ρεκλάμα “Χολιγουντιανή”, “σταρ μέικινγκ σύστεμ” ….κατά πως λέει και η “φρεγάτα” του συγκροτήματος Αλαφούζου.

  — ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

  — ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
Αμφιβάλω σφόδρα, ως προς το αν η Ντόρα ήθελε να πάει ως Επίτροπος στις Βρυξέλες.
Αυτό που έβγαλαν προς τα έξω οι κύκλοι του μπαχλέμπη πρωθυπουργού της Σιών των Αθηνών, μοιάζει με προσπάθεια να κρύψουν τη ροχάλα που έφαγε από τη Ντόρα.
ΑΠΟΚΛΕΙΩ κάθε ενδεχόμενο, να ήθελε η Ντόρα να φύγει, τώρα που έχει κατακαεί ο μπαχλέμπης Σαμαράς και καταρρέει…. Ο δε (χωρίς ούμπαλα) Καραμανλής, ακόμα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ανικανότητα και την πρωτοφανή δειλία του και το γιατί να επιτρέψουν τώρα οι αμερικάνοι την επιστροφή του κουραδοκεφτέ….

Άλλωστε, με Ντόρα στις Βρυξέλες, δεν μπορούσε να βουλευτοποιηθεί ο κληρονομικώ δικαίω νεοναζί Πλεύρης, ώστε να ενισχύσει (όπως πιστεύει ο ηλίθιος φασίστας Σαμαράς) το ακροδεξιό προφίλ της τροϊκάνικης ΝουΔού, που θα επαναφέρει ψηφοφόρους από τα ΧρυσΑυγήτικα λημέρια…

Απάντηση