ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ   — Δημοσίευμα της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ” ….στην εποχή της ΠΟΛ.ΑΝ.

— Posted by olympia spyr

  — ΣΧΕΤΙΚΟ:  Πλήρης δικαίωση για το Ολυμπία. Κυρία Μπακογιάννη, ήταν ποτέ δυνατόν να σας αποκαταστήσει ο Σαμαράς;;;

http://olympia.gr/2014/07/26/%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bc/#more-404206

  — Αναρτήθηκε από  olympia

  — ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ζήτησε τέτοια χρονική στιγμή “πολιτική αποκατάσταση” η Ντόρα, που η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου καταρρέει από τη τεράστια σαπίλα της. Έτσι όπως καντάντησε η τροϊκάνικη ΝουΔού, απλά είναι περισσότερο ισχυρή στο κόμμα και περιμένει για εκδίκηση. Μέρος της εκδίκησης θα ήταν και ο Αβρααμόπουλος, γι΄ αυτό λάκισε να σωθεί, σε μια θεσούλα καραγκιοζοεπιτρόπου και ότι του κάτσει. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ:  

  ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
Αμφιβάλω σφόδρα, ως προς το αν η Ντόρα ήθελε να πάει ως Επίτροπος στις Βρυξέλες.
Αυτό που έβγαλαν προς τα έξω οι κύκλοι του μπαχλέμπη πρωθυπουργού της Σιών των Αθηνών, μοιάζει με προσπάθεια να κρύψουν τη ροχάλα που έφαγε από τη Ντόρα.
ΑΠΟΚΛΕΙΩ κάθε ενδεχόμενο, να ήθελε η Ντόρα να φύγει, τώρα που έχει κατακαεί ο μπαχλέμπης Σαμαράς και καταρρέει…. Ο δε (χωρίς ούμπαλα) Καραμανλής, ακόμα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ανικανότητα και την πρωτοφανή δειλία του και το γιατί να επιτρέψουν τώρα οι αμερικάνοι την επιστροφή του κουραδοκεφτέ….

Άλλωστε, με Ντόρα στις Βρυξέλες, δεν μπορούσε να βουλευτοποιηθεί ο κληρονομικώ δικαίω νεοναζί Πλεύρης, ώστε να ενισχύσει (όπως πιστεύει ο ηλίθιος φασίστας Σαμαράς) το ακροδεξιό προφίλ της τροϊκάνικης ΝουΔού, που θα επαναφέρει ψηφοφόρους από τα ΧρυσΑυγήτικα λημέρια…

Απάντηση