Επιτήδειος -Συναδυνός -ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  — Διόρισαν τις κόρες του στην Ευρωβουλή οι Στρατηγοί της Χρυσής Αυγής! Όχι πως δεν το έχουν κάνει κι ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ… όλων των κομμάτων -εκτός ΚΚΕ!

  — Η Νεολαία Ανεξάρτητων Ελλήνων Βοιωτίας-Θήβα ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ:

  — Διόρισαν τις κόρες του στην Ευρωβουλή οι Στρατηγοί της Χρυσής Αυγής!!!!!!!!!! (ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ)…….

  — Οι Στρατηγοί Συναδινός και Επιτήδειος Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν προσέλαβαν ευθέως τις κόρες τους, Μάρθα και Θεοδότα, αλλά το έκαναν στο πλαίσιο μιας ιδιόμορφης ανταλλαγής!
   — Ο ένας προσέλαβε την κόρη του άλλου και για μην καρφωθούν έβαλαν στο παιχνίδι των προσλήψεων συμβούλων και τον έτερο ευρωβουλευτή Λάμπρο Φουντούλη ,ξεφεύγοντας έτσι από την θεσμική απαγόρευση των κανόνων του Ευρωκοινοβουλίου!!!
   — Τα ονόματα από τις κόρες των Στρατηγών φιγουράρουν στις λίστες των εσωτερικών e-mail του Ευρωκοινοβουλίου!!!

  — Αναρτήθηκε από  sibilla

— ΑΠΟΡΙΑΣ ΣΧΟΛΙΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Λέτε, να μην ανήκουν οι στρατηγοί, στην ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ??????
Πότε θα συλληφθούν??????
Στη χειρότερη περίπτωση, πότε θα βγουν στις τιβές με κλάματα και να ορκίζονται στη ζωή των ευεργετημένων θυγατέρων τους, ότι δεν γνώριζαν, δεν ήξεραν, τι έκαναν, ούτε και με ποιον Μιχαλολιάκο και ποιον Κασιδιάρη έμπλεξαν??????
Δεν περιμένω απάντηση, από κανέναν κοπρίτη, ούτε από τη πόρνη Τζούντιθ των Βρυξελλών, ούτε από τη Σιών συγκυβέρνηση των Αθηνών.

Απάντηση