ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΙΚΠΑ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ ΘΕΣ-ΝΙΚΗΣ  2  — Στην αρχή, η φιλοξενία φτωχών Ελληνόπουλων και ΑμεΑ, διακόπηκε απότομα, δήθεν για να προσφερθούν για φιλοξενία παιδιών, από Αλβανία, Σερβία, Μαυροβούνιο κλπ. Η αλήθεια όμως είναι, ότι οι Βαλκανικές γεωπολιτικές μεταβολές, στάθηκαν αφορμή για να αρχίσει η απαξίωση των κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ και η πλήρης αποκοπή κάθε κοινωνικής προσφοράς προς τα Ελληνόπουλα.

  — Θυμάμαι τις συγκρούσεις που είχα κάθε μέρα με τα γαλαζιοπράσινα διοικητικά συμβούλια, που έψαχναν τρόπους να πουλήσουν ακίνητα, ενώ η οικονομική κρίση δεν υπήρχε, ούτε καν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

  — Αφού τελείωσε το παραμύθι της πλούσιας ψωροκώσταινας που βοήθαγε τα βαλκανόπαιδα, άρχισε ο βρόμικος γαλαζιοπράσινος αγώνας, για λουκέτο στο ΠΙΚΠΑ και άλλους φορείς παροχής κοινωνικών υπηρεσιών.

  — Αφού σκόνταφταν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της τεράστιας ακίνητης περιουσίας των ιδρυμάτων κοινωνικής προσφοράς, οι γαλαζιοπράσινοι νεοναζί ξεπουλητές, συνεταιρίστηκαν με τους δήμους, παραμυθιάζοντας τον λαό, πως δήθεν οι κοινωνικές υπηρεσίες και η ακίνητη περιουσία των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ιδρυμάτων σαν το ΠΙΚΠΑ, θα μεταβιβαστούν στην επίσης πόρνη τοπική αυτοδιοίκηση, που δήθεν θα συνέχιζε τη λειτουργία τους!!!!!!

  — Οι εικόνες εγκατάλειψης στο ΠΙΚΠΑ Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης και κάθε ΠΙΚΠΑ και κάθε δημόσιου ιδρύματος κοινωνικής προσφοράς, είναι ίδιες και έχουν έναν σκοπό:

  — ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΠΤΙΣΤΕΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΣΕ ΑΡΓΟΥΣΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ, που το 40% του Ελληνικού λαού είναι κάτω από τα όρια της απόλυτης φτώχειας….

ΣΗΜΕΡΑ, που το 80% των Ελληνόπουλων δεν έχουν καμία απολύτως δυνατότητα για λίγες μέρες καλοκαιρινών διακοπών….

ΤΩΡΑ είναι η στιγμή, που έχει διαλέξει η νεοναζιστική γαλαζιοπράσινη συγκυβέρνηση, για το τελικό πλιάτσικο, σε βάρος της δημόσιας περιουσίας πρώην δημόσιων ιδρυμάτων κοινωνικού σκοπού, με την άθλια σύμπραξη και συμπαιγνία των ΟΤΑ…

ΤΩΡΑ είναι η στιγμή, που η γαλαζιοπράσινη χούντα, θα προχωρήσει στο τελικό ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας…!

Απάντηση